Blankt

Schemat o motivationen har varit tomt idag.
Återkommer imorgon!

Slappt o gött

Nu har jag fått min efterlängtade stödvila. Richard ligger fortfarande o sover, frågan är om han kommer vakna till liv alls idag.
Ska snart börja piffa till mig lite grann inför ikväll. Tycker ju att det är så himla kul att få göra sig lite fin ibland. Jag tror att det har o göra med att jag alltid haft arbets kostym eller vad man kan kalla det för.
Ska ju bowla med den nya perrsonalen på ica idag, lite synd att det blir på just star bowling bara.. men men.

Har även avverkat en hel del buffy avsnitt.. haha som om de skulle vara nått ovanligt ;)

Otta

Jag vaknade hör o häpna klockan 7 imorse. varför? Jo, min kära sambo mådde inte så bra utan satt på toaletten o kräktes. Stackarn som skulle börja jobba klockan 8. Skjutsade honom till jobbet men fick hämta honom 40 min senare för att han inte kunde jobba.
Så nu har jag redan varit vaken 3 timmar.. Skulle ju vara ganska skönt med en liten "tupplur" men jag kanske ska ut o springa istället..

Aktivitet

Näe, aktiv har jag väl ändå inte varit idag. Eller jo, men träningen kan inte räknas in i den dagliga aktiveringen.
Jag är trött o vill egentligen lägga mig o läsa i sängen, men jag har lovat älsklingen att vara vaken när han kommer hem så jag får ta fram tändstickorna så inte mina ögonlock sluter sig.
Imorgon kväll ska jag träffa mina nya arbetskamrater, vi ska bowla.. haha ja på star bowling så klart! Hoppas det blir roligt, det blir de nog!

syndat

Jag har syndat ett par skor... hihi! Jaja, jag vet att det är onödigt, men jag kände att det var dags! Så länge som det inte går ut över ekonomin så är det väl ok?

Mira o jag har lite kvalitetstid på stora ...

img_2522 (MMS)

Mira o jag har lite kvalitetstid på stora gräsmattan utanför oss!


Tajt

Höhöh, jag har redan blivit tajt som fan tack vare träningen.. hihi nej skämt o sido. Men tro mig att jag hade träninsvärk imorse fast jag bara hade en lättare genomgång.
Men det var skönt idag när jag verkligen körde slut på musklerna. Har satt upp som mål att träna styrka på gymmet o kondition genom löpning ute.
Måste kolla om det finns några roliga varianter på konditionsträning o löpning så att allt inte bara blir samma långtråkiga hela tiden.

Någon som har ett tips eller två får gärna dela med sig =)


Jävla vind!

Det är imponerande hur arg o förbannad jag kan bli av att gå utanför dörren när det blåser som det nu gjort i jag vet inte hur många dagar!
Det är kallt som fan i vinden o jag glömmer alltid bort att man måste ha på sig mössa o vantar för att inte tappa någon kroppsdel på vägen!

Hade tänkt ta en tripp till gymmet idag! Woho, ni vet nu har man fått blodad tand, eller vad det nu heter. Ska bara se om jag kan hitta något gammalt hänglås som ligger o skräpar här hemma!

Det är inte varje morgon vaknar bredvid en...

img_8946 (MMS)

Det är inte varje morgon vaknar bredvid en sån här liten gris i sängen! Richard har redan åkt o jobbat så jag ska försöka pallra mig upp o ta en morgon promenad med min nuvarande sängkamrat!


Huslig

Mmm. Kvällen har spenderats framför tvn samtidigt som jag åkt upp o ner till tvättstugan.
Hushållspyssel är inte något man gärna roar sig med. Men tvätta tycker jag är helt ok. Det värsta är nog att diska, men nu har vi precis fått en gammal scheelten bänkdiskmaskin, så det känns ju betydligt lättare.

Vilken är din värsta hushålls syssla?


Tips!

Jag har alltid varit berdrövlig på att ha ordning på saker.. speciellt när jag kommit hem o slängt nycklarna överallt.
När vi flyttade hit så letade vi efter en praktisk lösning, men eftersom det inte finns plats eller önskemål om ett riktigt nyckelskåp så letade vi efter en annan lösning.

Denna finns på bluebox o jag tycker den är riktigt bra, smart o snygg!



Oförskämt!

Jag är verkligen oförskämt stolt över att jag äntligen pallrade mig till gymmet o har nu påbörjat allt som har med min framtiden att göra.
Hösten kommer bli grym!
Jag hoppas på många förändringar o roliga besked! Målet är att tillslut........

Tillbaka!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2014666/pyran?claim=5rb8fqr9a4e">Följ min blogg med bloglovin</a>
Tänk att man egentligen behöver göra så lite för att känna av musklerna. Jag är peppad som sjutton nu!

på väg till gymmet för första gången! Heja...

img_4780 (MMS)

på väg till gymmet för första gången! Heja mig!


Oväntat

Igår åkte jag till jobbet i tron om att ja det bara skulle vara en klassisk söndag, men tydligen var det kickoff dags.
Jag hade liksom inte direkt fått infon om hur det skulle gå till osv. + att det faktiskt inte var någon som hade frågat om jag ville följa med. Men ägaren tyckte såklart jag skulle med, o så blev det.

Ner till varberg, o till ästad gård för att leka. Tyvärr så var vi som hade jobbat typ 3 timmar senare än alla andra både på alkoholintaget o aktiviteter. Så leka fick vi inte göra o dricka blev man lite avskräckt av när man såg vissas stadie.
Middag o sen badning.. men som sagt igår åkte jag till jobbet, för att jobba. Inte nå annat.. Och jag brukar normalt sätt inte ha med mig badkläder till jobbet. Så jag åkte hem direkt efter middagen.
Så roligt blev det alltså inte. Tyvärr...

Moahaha

Kunde inte hålla mig! Gör lite smygreklam, gissa för vad?

Nu är det dags!

Jepp, sängen skriker efter mig o jag ska nog gå o se vad den vill ;)
Imorgon ska jag hör o häpna jobba! Den ni! Det kan ju behövas för min motivations skull. Ska bli gött, o sen på måndag är det dags för friskis på riktigt... blir gött de!

Tänkte att jag skulle lägga in någon bild här, men jag skiter i de o går o lägger mig istället!

Jaha...

Jag är trött o lite smått omotiverad. Vill helst gå å lägga mig, men det känns lite väl tidigt att göra det redan.
Hockeyn va ju en upplevelse, eller nåt sånt!
Tog ända till sista perioden innan det blev intressant. Både frölunda o brynäs var hyffsat trista o titta på.
Nåja, kanske man ska röja lite lätt här hemma, eller? Jo... lite i köket iaf!

Äntligen helg!

Aaa.. eller? Sen jag började jobba när jag gick i skolan har helger alltis varit då man jobbar. Jämt, oavsett årstid. Därför har jag aldrig uppskattat helgen för vad det faktiskt är!
Idag har jag helg, jag ska lära mig att uppskatta!
Spana in dessa godingar!


Regn..

Okej okej, nu kom precis Richard hem från jobbet.. ovanligt sent o jag var precis på väg att gå o lägga mig.
Imorgon ska jag gå på frölunda-brynäs här i göteborg. Ska bli kul att få göra något roligt, sen ska jag jobba lite på söndag.
Nu kallar sängen efter mig!

Erkänner!

Jag är sjukligt besatt av Buffy The Vampire Slayer!

Mycke gnäll

Ja, jag skulle verkligen vilja beskriva mig själv som sjukt gnällig just nu. Jag måste ta o rycka upp mig lite. Igår var den värsta dagen av dom alla, men jag lydde Linneas råd o tog en jogging runda. Lite bättre kändes det väl.. iaf för själen av att veta att jag gjort något vettit under dagen. Men det var lite knäckande när det kändes som om min kropp höll på att gå sönder. Richard påpekade det igår också.. kanske inte ska vara mer tränad än inte alls.
Får se om jag orkar hålla i bättre efter måndag när jag fått testa gymmet för första gången, o får en plan framför allt.

Idag har jag varit mer produktiv än tillsammans dom senaste dagarna. Vi har sorterat ur förrådet o varit till tippen med en massa skräp jag har också varit ute på en powerwalk med mira på 1 timme. Så idag ska jag inte jogga något. Allt detta gör att det känns lite bättre nu faktiskt.

Det blev ju inte sämre av att få reda på att dom har fått snö i funäsdalen.. hihi. Tittar ut o känner att jag är på helt rätt ställe ändå!

Less

Jag är på fruktansvärt humör.. känner verkligen inte för att göra något alls.. inte nå.. nånsin!
Allt är skit o jag har ingen ambition att göra något åt allt heller. Just nu vill jag helst bara gräva ner mig o inte visa mig för nån på minst en månad.
Jag kanske skulle ta o jogga en sväng, men fuck it! Jag vill inte för det hjälper inte.. blir inte mer vältränad o jag får väl bara ont i resten av kroppen också. Det värsta är att ju mindre jag känner för att göra något, desto mer ökar det dåliga samvetet för miras skull..
Får väl helt enkelt ta mig ut o gå, kanske känns det bättre när jag kommit hem igen. Eller så inte.

Jodå!

Jag hade en bloggfri dag igår, haha det har jag ju iof ganska ofta. Men det är något med den här datorn som verkligen gör att jag inte vill sitta o blogga. Jaja, det får bli ett betydligt senare problem!

Igår hade vi Nala här också, Nala är Richards mammas hund. Hon o mira är nog bästa vänner, för dom busar som sjutton o är så sjukt söta ihop.
I måndags var jag faktiskt o skaffade kort på friskis också! De ni! Jag ska ha en sån gyminstruktion på måndag, blir bra de så jag får komma igång ordentligt med träningen.
Knät har iof inte blivit bättre, men jag var ute o sprang igår ändå. Det gjorde lite ont i början men när jag blivit ordentligt varm gick det hur bra som helst!

Sitter just nu o läser på aftonbladets hemsida för att se om alliansen kan få sina mandat dom saknar.. hoppas det så dom slipper allt strul med SD.
Spännande o se hur de går!


Ny vecka!

Idag lovar jag att jag ska vara mer produktiv! Klockan helv 2 ska jag till en naprapat för att se om dom kan få till ryggen, sen ska vi kika på bord... (ja, vi har fortfarande inget köksbord här hemma)
Sen hade jag tänkt att jag skulle till friskis för att fixa kort osv. Tror ni jag kommer att få något av detta gjort?
Naprapaten vet jag iaf att jag kommer göra men resten.. hm.
Nu ska jag koka mannagrynsgröt, Richard skäller på mig o säger att det bara är socker. Men det är bra jävla gött!

Pinsamt

Usch, har verkligen varit skamligt slapp idag. Inte gjort något vettit på hela dagen. Men faktiskt? Måste man alltid vara så himla produktiv?
När jag är ledig tycker jag att det är riktigt skönt att bara slappa o inte vara speciellt aktiv.

Har börjat kika på true blood s. 2 igen.. sällan?! näe inte direkt. Det får mig att längta efter att lägga mig i sängen o läsa lite om Sookie Stackhouse.

Jag hade egentligen inte tänkt att nämna något om valet här i bloggen, o jag kommer nog inte säga mer än så här. Det ska bli så jäkla skönt imorrn när det är över!

Hemma!

Efter nästan 6 timmar i bilen igår är hela min kropp paj! ryggen värker som satan o det problemet jag hade i vintras i ländryggen är tillbaka.
Jag är förbannad eftersom jag verkligen hade tänkt ta tag i träningen nu denna vecka! Bara därför skiter det sig i knät o ryggen, undra vad som kommer här näst!

Har iaf bokat en tid hos en naprapat imorrn o förhoppningsvis så kan dom piffa till ryggen så jag kan knata till friskis imorrn o köpa ett träningskort!
Nu ska vi äta frulle här hemma, sen blir det nog inte så mycket med gjort idag ;)

Packar o fixar

Många lingon blev det igår också! men nu är det rensat o klart, väntar nu på.. ja ingenting faktiskt. Ska alldeles strax packa bilen så de är klart, sen kanske piffa sig så man kan åka hemmåt.
Känns himla trist att åka, fast ändå skönt.. Kommer sakna mamma, nille, rebecca, hundarna o allt här i björbo.

Men det står förhoppningsvis kvar tills nästa gång jag kommer hit! =)

Tjopp

Näe, knät har inte blivit nå bättre så jag får helt enkelt ha lite såligt samvete för att jag inte har sprungit på hela veckan. Så kan det gå...
Mamma o nille är i borlänge o ska lämna någon bil, dom har varit borta ganska länge nu.. vi ska ju ut i skogen o plocka mer lingon idag. Avalon i göteborg ville ha 6 liter, det blir svårt att få tag på finare o mer ekologiska lingon tror jag!

Nu vankas det frulle... a o sen då?

Sista dagen

Imorgon åker jag hem till göteborg igen. Tråkigt att åka ifrån mamma men skönt att komma hem hem!

Vi kom hem ganska sent igår, o jag är lite lätt missnöjd med matchen som vi va på. Men jag får väl se de så att det faktiskt bara var första matchen av alla o att mycket kan ändras.

Fick köpt mirakelsalva igår också, har smörjt med den två ggr nu o funderar starkt på att ta en sväng i spåret nu på morgonen. Det händer iaf inget intressantare här på några timmar!

Piffad o klar!

Sminkad o klar, nu ska jag bara klä på mig sen är jag iaf redo o åka iväg.
DEt var länge sen jag var i gävle nu.. undrar om stan ser ut som den gjorde sist :P

Oj vilket.... fint väder

Jaja, det är väl inte så att man är bortskämd med det mer eller mindre instabila göteborgsvädret. Men vad gör det? Man ska inte grubbla så mycket på just vädret, kan ju ändåinte göra nå åt skiten iaf!

Jag tror jag är lite bättre i mitt mongoknä idag, men vågar inte belasta det ändå. Får se hur det verkar imorrn när jag har införskaffat en vettig salva. Linnea tipsade om en som skulle vara bra, och som gammal friidrottare får jag helt enkelt lov o tro på henne!

Vi börjar dagen med att släppa ut flocken på baksidan, tjo vilket liv de kommer bli!

Skitsamma!

Jag har suttit o funderat över det här med bloggning.. som vanligt hehe.. Gissa vad! Jag blir fan i mig inte ett dugg klokare!
Det ända jag vet är att jag skulle vilja ha en annan design, men inte riktigt vet vad för något.

Bla bla bla, precis som om någon egentligen bryr sig?
Nu ska jag gå o lägga mig, ladda upp inför imorgon då vi ska åka en sväng till gävle för att bland annat titta på brynäs- modo! hur kul kommer inte det blir på en skala då?

 


Storkok!

Jag tänkte att jag skulle börja dagen med två rundor i elljusspåret här hos mamma, men när jag kommit 1km kände jag av en märklig muskelvärk i vänstra knäet. Trodde att det kanske bara var tillfälligt men efter 500 m till så kunde jag verkligen inte springa längre.
Surt som fan är de nu när det inte släpper fast jag försökt massera o smörjt med tigerbalsam. Trist när jag verkligen känner för att sätta igång med hela den här motions grejen. O att jag hade tänkt att skaffa träningskort nu när lönen trillat in också!
Får helt enkelt ta en svän in på apoteket imorrn o se om dom har någon annan mirakelsalva som jag kan stryka på!

Dagen fortsatte med en tripp ut i skogen med hela flocken. (Mamma, rorro, jag, inka, jaffa, figo o mira)
Lingonplpckning stog på schemat o så blev det. Så när vi kom hem var det stort bärrensningskalas o sedan storkok på lingonsylt!
Så nu har jag alltså kokat lingonsylt för första gången, fråga mig inte hur de smakar... det får vi testa när jag kommer hem.
Totalt blev det 2 kg rårörda lingon o 3.5 kg lingonsylt.
Jag tror jag överlever vintern!

Belåten men oroad.

Jag vet inte varför jag känner ett uns oro i kroppen.. Jag har det hur mysigt som helst här, jag kommer få träffa rebecca om bara några dagar, o ändå känns det som om jag ska ha dåligt samvete för något.
Jag vet inte vad det är eller varför.
Kanske blir det bättre av att piffa sig själv med en ansiktsmask o raka benen.

Men om inte, hur löser jag det då?


En sak till!

Nu när jag sitter här hemma hos mamma o surfar på hennes dator, inser jag verkligen hur myckt jag saknar en dator i normal storlek! Visst att våran lilla mini acer funkar kanon.. Men det är verkligen en helt annan känsla när man sitter här o skriver!

Pöss


Dalbygden by car!

Nu kom vi precis hem efter en mindre shoppingrunda i dalbygden.
Jag har lyckats blivit med vika knäckebröd, bordslöpare, kökshandukar, läppstift, strumpor, vattenkanna, överfalls larm o en ladyshave.
Haha.. hur gick detta till?

Har satt shavern på laddning o ska väl se om det är något o ha. Det är ju inte direkt så att man har så höga krav eller tankar på en elektrisk apparat som är clas ohlsons eget märke som man köpt för endast 250:-

Men vem vet? Det kanske är den bästa apparaten jag nånsin köpt.. eller kanske inte. Men mest prisvärda.. Fast inget kommer någonsin slå iphonen.




På plats

Nu har jag varit hemma hos mamma några timmar. Kom fram runt 19.00 igår, det var skönt att köra eftersom det inte var någon trafik på hela vägen.
Jag blir alltid himla rofylld när jag är här, skönt att slippa känna att man måste göra en massa saker hela tiden. Mira har anslutit till flocken här också. 4 stora hundar i ett hus, tänk er hur det är klockan 7 på morgonen när dom vill ut!

Idag ska vi åka till Gagnef mamma ska på arbetsförmedlingen o efter det ska vi gå på loppis tulavippan!


Mot dalarna

Idag ska jag o mira åka hem till mamma. Vi ska snart packa ihop oss o åka, men eftersom det blev lite mer vin än tänkt igår får jag vänta ett tag till för att vara på den säkra sidan.
Jag o syrran ska också gå på brynäs premiären i gävle på torsdag, biljetter är fixade o det ska bli grymt kul o träffa rebecca igen!
Nu ska jag se till o fixa iordning så vi kan åka snart!

Idag blev det en spontan middag med lite v...

img_7406 (MMS)

Idag blev det en spontan middag med lite vin på heaven 23! Så fördriver man söndagar på bästa sättet!


Jag har agerat budbil idag o lämnat mira i...

img_1606 (MMS)

Jag har agerat budbil idag o lämnat mira i Kungsbacka hos farbror robin. Kanske inte vad man egentligen vill pyssla med en lördag förmiddag. Men vad gör man inte för råttan? Idag ska jag tillbringa dagen på jobbet, de vill man egentligen inte heller fördriva lördagen med. C U @ work!


Måndags ångest på en fredag..

.. hur gick det till?
Jag har sovit för länge och drömt märkliga drömmar. Tror verkligen inte det är en bra start på dagen.
Jag sitter o funderar när jag ska åka till mamma, har inte bestämt mig för om jag ska åka tåg eller ta bilen. Snacka om ilandsproblem.
Nu väntar lite slapp tid innan jag ska åka o jobba..

En dag närmare

Idag har varit en sån där dag då jag bara lääängtar tills jag får börja jobba som ica tant! Bara tanken på att man ska kunna få ett liv, någorlunda normala arbetstider, schema som räcker i 6 veckor och rast!
Alltså rast som innebär att jag kommer kunna få gå hem, eller fika eller vad jag vill.. Bara jag är tillbaka innan rasten är slut!
Tänk vilken lycklig hund vi kommer få här hemma!

Som ni kanske förstår så är jag inte så överdrivet lycklig med min arbets situation för tillfället, men hey! Jag får väl inte klaga när jag faktiskt har jobb, tom. att välja mellan!


Nu ska jag lägga mig o läsa lite underbar sookie stackhouse novell sen sova.. om jag nu kan somna när min kära samboende spelar Red Dead Redemption. Han svär ganska mycket när han spelar.. o det bästa är nog ändå att jag är liiite bättre på det än vad han är!
För en gång skull!


Vettit

Igår var jag ut o sprang efter jag hade jobbat. Jag kan ju säga att jag är fruktansvärt dåligt tränad! Men jag får ha lite tålamod så ska nog formen komma så småningom. Skulle egentligen vilja ut idag också, men jag tror att det är för tidigt att springa varje dag. Så jag får ta en sväng imorrn istället.

Jag har också slitit av mina naglar, har haft dom hela sommaren och jag har kommit ganska bra överens med dom. Men nu när jag filat bort och ner dom så känner jag att det är himla skönt o slippa dom! Får se om jag skaffar nya igen sen eller om jag kör såhär nu.


Idag ska jag eventuellt hem till några gamla arbetskamrater, hihi... Har bara bott här i ca 4 mån o har redan gamla arbetskollegor. Umgås lite o så.. får se om jag kan jobba upp motivationen under dagen!

Som vanligt

Jaja, återigen är jag värdelös på att uppdatera bloggen, men det är så det är helt enkelt!
Nu har jag iaf jobbat "sista" dagen på liseberg, och jobbar för tillfället på star bowling. Hade egentligen tänkt att vara lite ledig o september för att kunna åka o hälsa på mamma. Men vi vet ju alla hur det kommer bli..
Nu ska jag också passa på att berätta för er vad som kommer hända under hösten. Jag har fått ett nytt jobb, jag ska bli icatant.. eller hur man nu vill se det.
Dom håller på att bygga ett nytt ica kvantum ca 2 min hemmifrån med cykel. Och där lyckades jag få jobb. Så nu har jag en tjänst på 75% till o börja med. Det ska bli grymt skönt o roligt att få göra något nytt istället för att slita med servering.
Så är det, nu ska jag umgås med sambon o kanske kika lite på true blood =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!