testar om detta funkar

testar om detta funkar


varierande uppdatering

Alttså, det är himla svårt att ha tid att uppdatera bloggen, alla som bloggar på heltid måste lägga ner så sjukt många timmar framför datorn. Hur gör ni som jobbar också? När jag jobbar så hamnar bloggen i kläm, kan bero på att det är så mycket annat som ska göras varje dag efter jobbet. Får ta en funderare över det här o se hur man ska strukturera upp det. Kan ju lägga upp som mål att iaf försöka skriva ett inlägg om dagen.

Jag är iaf ledig idag, o vi är klara med städningen av lägenheten. Ska åka till den idag för att kolla över golven en gång till. Vägrar åka dit på att man inte städat ordentligt. Dom har inte varit o besiktigat lägenheten heller, det är märkligt.. fast tänker man efter så är det ju härjegårdar i ett nötskal.

Det är något cp fel på mina inställningar på bloggen också, tror jag iaf. Redigeraren som man skriver i verkar inte funka som den ska. Får använda standard komandon för att få mellanrum mellan raderna, det är sjukt irriterande... någon som vet hur detta kommer sig?

haha, tro mig!

Ammi, jag uppfyller mina krav ang toaletterna varje dag jag står o städar dom på jobbet. Det enda som gör att jag drar mig lite för att faktiskt slicka på sitsen är att jag är lite rädd för alla kemikalier i rengöringsmedlet. Men jag måste väl ändå få godkänt för det?

Nu har vi inte långt kvar gällande flyttstädningen heller, det känns super skönt!
Nu ska jag dricka lite vin o slappa! =) De är inte så illa de heller!

Samma vanor.

Igår jobbade jag o efter det så åkte vi direkt till lägenheten för att börja städa ur den. Det värsta är att när jag väl börjar städa något så har jag svårt att sluta.
Ett badrum kan du ju faktiskt städa hur länge som helst utan att du blir nöjd. Nu är iaf både toaletten o badrummet klart, köket nästan klart. Har lite pill kvar där men det kommer vi nog fixa efter jobbet idag.
Det ända stora projektet som är kvar i lägenheten är fönsterna. Hoppas på ok väder i eftermiddag så man kan ta tag i det.


Idag har jag fått sovmorgon, skulle egentligen vara ledig men den största krogen som ligger i tänndalen har stängt, så för säkerthets skull så jobbar jag idag ändå.
Nu ska jag fylla magen med lite frulle o sen piffa mig för jobb.

hund snurrrrr

Mira gick precis 5 varv i sin säng innan hon la sig ner, det ser alltid himla skönt ut och det är ofta man vill göra just så.

Har precis sett klart på en utav dom sämsta filmerna jag sett samt spöat min älskade sambo i plump. I våran familj dricker man alltid lite rödvin till kortspelet, så det kan jag också bocka av.


Men nu blir det dags att ta dom där berömda hundvarven och gå o lägga mig. Imorgon är jag tillbaka på jobbet för att jobba dom sista dagarna på denna säsong.

Helt otroligt!

Jag blir helt förskräckt över hur jag kunnat missa detta i så många år! Att deklarera på internet har vänt mitt liv upp o ner!
Nej kanske inte riktigt så dramatiskt, men det är inte långt ifrån. Senast för ett år sedan satt jag där o kludda i mina papper, läste o funderade över hur mycket som skulle trilla tillbaka på kontot denna gång.
Tack vara internet så vet jag nu hur mycket och hur snabbt gick det inte då?
Det är inte bara negativt med dagens it samhälle!

Tillbaka i härjedalen

Igår åkte vi, o vi åkte o åkte o åkte.. det kändes som om vi aldrig skulle komma fram.

Det gick snabbt o smidigt upp till mamma men sen därifrån var det lite trögare, kan iof bero på att det var jag som körde första biten, men också att vi var lite oroliga på väglaget eftersom vi hade sommardäck på o det låg o pendlade mellan 0 o -5 grader nästan hela vägen upp.

Idag har vi inte gjort mycket alls, eller det kanske vi har, men inte på något stressit hispigt sätt.


Detta är vad jag roar mig med just nu iaf! =)

norrut

Idag åker vi till funäs igen, ska ut med mira nu o sen packa o åka.


Hade gärna stannat kvar här nu när man kommit ner, men man kan ju inte få allt heller.
Lika så bra jag kliver upp, annars får jag nog snart onda ögat av min sambo. ;)

Trötter

Sjukt trött! Kom precis hem från richards pappa, vi hade en mycket trevlig kväll ute i Åsa där vi blev bjudna på middag o vin.


När man håller igång en hel dag som idag, från klockan 9 (typ) till ca. 18 (kunde varit längre idag) så blir man ganska trött när klockan är 23. Speciellt när vi vant oss att kliva upp senast 9 under vintern, så även om vi fick så kan vi inte sova speciellt länge.


Imorgon spelar det ju ingen roll, vi får ta ett snabb ryck här i lägenheten för att sedan packa in oss i bilen o börja resan tillbaka till funäs. Det känns inte alls nå vidare skoj att åka upp igen, men det måste göras o de är inte många dagar kvar tills vi flyttar ner på heltid! Jag får heller inte glömma att jag får träffa mamma o nille imorrn på väg upp.
Det händer inte allt för ofta! Nej nu ska det sovas, ibland känns det inte som om man gör nå annat....

Allt finns

Jag slutar inte förvånas över hur bekvämt det kommer bli att bo här. Allt finns inom en radie av 10 min promenad.
Gym, affär, klädaffär, fik, restaurang, pizzeria, bowling, bank, bolaget, apotek, Burger king, statoil, kiosker, fiskhadlare, frisör, solarium, busshållplats tom en curlinghall!
Man kommer aldrig behöva åka någonstans när alla bekvämligheter finns så nära.
Vi tog en frukost på ett cafe på strandpromenaden, Nellys.. kanske inte det bästa men det fanns kaffe o något att äta. Då var det bara ett av alla vi sprang på. Måste ta någon dag o testa alla cafeer här i krokarna så jag vet vart jag o Ammi ska gå o fika när hon kommer o hälsar på!

Nu ska jag försöka googla fram vart närmaste återvinningcentral finns, sen blir det att fortsätta skruva på ikea möblerna!

det finns inget slut!

Jösses!
Det finns inget slut på det här! Mack packar upp o donar, diskar, diskar o diskar.. men vad hjälper det? Just nu känns det som om jag kommer bo i kartonger i all evighet!

Diskad

Idag känns det inte lika motiverande att kliva upp, jag har ett berg av disk som väntar. Inte mat disk utan alla köksgrejor som varit nerpackade.
Jag fick hjälp med glasen av rorro igår, det var himla skönt, jag minns att jag stog o diskade glas i säkert 4 timmar när vi flyttade grejor till funäsdalen.
På schemat idag står alltså upp packning i olika nivåer o svårighetsgrader.
Lika bra jag hugger in direkt.

Kan jag också göra underverk?

Jag ligger i sängen nu, trött som sjutton o kom precis på att jag inte tagit bort sminket. Nu måste jag kliva upp igen, inte nog med det är det skitkallt här i lägenheten också. När vi väl kommer i ordning så blir det nog bättre med värmen o så.

Har kikat runt lite o funderat på framtiden här nu, planerar på att börja träna på riktigt när vi kommer ner i maj. Friskis ligger ca 5 minuter härifrån så jag har inte något att skylla på för att slippa undan. Måste läggas in för träning nu om jag någonsin ska komma upp i den fys som behövs för intagningarna till polishöskolan.
Nu känner jag mig som en blek säck potatis. Hoppas att det blir lättare att hålla motivationen uppe när jag har ett mål.
Nu hör jag hur john blund kommer, lika bra att tvätta bort sminket så han kan få göra sitt jobb.

Länge leve mailen!

Jag har i alla år använt mig av hotmail, visst det har varit jäkligt mycket skäpmail som kommit men vad har det gjort? hur jobbigt kan det vara o radera några mail emellanåt?
Så tyckte man iaf när man alltid satt på msn, kunde radera dom så fort dom kom in osv. Nu är jag nästan aldrig online på msn och projektet att radera skräpmail har blivit betydligt större.
Det som fick mitt liv att ta den bästa vändningen på länge var när jag införskaffade mig det bästa som hänt världen, iPhone 3gs.

Nu fick jag skaffa mig en ny mail, en gmail som jag kunde synka med min telefon o vips, vad va hotmail för något.
Såklart måste jag ju ha kvar mailen ett tag till eftersom jag haft den i så många år.
Så nån gång ibland när jag kommer ihåg loggar jag in o möts av den underbara synen av minst 100 mail, o ja.. 99% är bara skit!

helt färdig

Att springa omkring i affärer en halv dag tar verkligen på krafterna. Med lätt skavsår blir det inte mycket roligare heller.
Vi var på bla ikea o shoppa loss, helt otroligt att man kan komma därifrån med så mycket mer än vad man tänkt från början. Tur att det mesta är överkomligt billigt så att det inte gör ngt att man faller för dom traditionella knepen.
Rorro var förbi här idag också, hon har blivit så fin sen sist jag såg henne. Hon kändes mycket mer livlig o glad, en riktig pudding! =)
Nu ska jag eventuellt packa upp lite till, eller så struntar jag i det o ligger här med datorn på magen o slappar ett tag till..

Nya lyan!

Igår drog vi flyttlasset ner till göteborg, många timmars åkande och en hel del lyft senare är vi nu i nya lägenheten.
Vi har sovit gött o nu ska vi dyka ner i kartongerna för att se om vi kan få någon ordning på detta organiserade kaos.
Ikea, heminredning och ica står på 2do listan idag. Lika bra o piffa till sig så man kommer igång.
Här har ni lite bilder


Vardagsrummet


Sovrummet

Från balkongen


På morgon promenad

ledig helg, skulle man kunna säga

Jepp, men nu gäller det att ligga i, packning o flytt är vad som händer. Men det är inte alla ggr jag kan sitta här på en fredag eftermiddag o faktiskt vara ledig hela helgen!
Dagen har passerat i ett segt gele tempo, veckorna efter hysteriska påsk blir alltid himla märkliga. Man går in i nån dvala o allt tar mycket längre tid. skönt visst men ändå. Det hade varrit betydligt skönare att bara kunna stänga o gå hem för säsongen efter påsk.
Nu väntar jag på att Richard o martin ska komma hem, misstänker att dom är på promenad med mira, nu såg jag dom precis utanför fönstret! =)

sista riktiga fjälldagen

En välförtjänt paus på fjället.
Turen på 1.4 mil blev inte direkt som vi trott, men jag va glad nästan hela vägen

Packning, så småningom

Jösses, idag skulle jag verkligen ha behövt göra lite mer nytta än vad jag faktiskt gjort. Vi flyttar i helgen o vi bor just nu inte direkt i lådor som vi kanske skulle göra. Men jag har varit så himla trött o jag tror att jag helt enkelt att jag behövt en riktig slappar dag. Men nu är det dags att ta tummen ur arslet o helt enkelt börja.. Motiverad? Inte direkt!

Nu så..

Efter denna säsong så har jag verkligen rätt att skylla på mitt arbete när det gäller uppdateringen.
Dom senaste 40 dagarna har jag jobbat runt 340 timmar sammanlagt.
Räkna ut själv hur mycket fritid man får av det!
Nu är jag iaf ledig, första dagen efter påsk och det känns hur gött som helst. Vi ska klä på oss längdåknings matrialet och ta en tur på fjället.
I helgen är det dags, då går flyttlasset ner till göteborg.. vill vi prata om ångest kan vi börja där. Vi har inte packat någonting, så det kommer bli minst sagt härjigt dom kommande dagarna.
Nu kom familjen in genom dörren efter morgonpromenaden, dags för frulle!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!