Nöjd

Måste säga att jag haft en fantastisk tur under påsken med det fina vädret. Igår satte jag igång o jobb igen, o de utan ångest! Jag ser fram emot att gå till jobbet och det känns himla bra!
Idag är det iof inte nå vidare roligt pass som står på schemat 12-20.. men jag klagar inte!

Oh my

Igår hade jag en riktigt mysig dag, med balkongsittande, kaffebesök o rosé pimplande med bästa Jen. Idag mår jag lite som jag förtjänar, men efter några timmars halvsovande i solen på balkongen mår jag nu mycket bättre.
Ska göra ett försök o sparka igång mitt hjärta som ligger här bredvid o se om vi ska göra något av dagen!

Hej hopp!

Som vanligt är jag halv dålig på att uppdatera här, har kommit fram till att jag skriver mindre när det faktiskt händer saker i mitt liv och mer när livet liksom står lite stilla.
Som ni kanske förstår så har det hänt en del saker de sensate veckorna. Efter jag kom hem från mamma o gjorde provet i svenska hos polisen, som jag för övrigt klarade! Jippi!
Så har min arbetssituation ändrats. Inte till det sämre, utan jag kommer bli heltidsanställd och börja jobba som kassaledare!
Kanske hur skoj som helst! Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet och att jobbet kommer passa mig.
Tack vare dessa omtumlande veckor och den totala mentala kollapsen på jobbet några veckor tidigare har träningen blvit lagd på hyllan... kände att jag var tvungen att fokusera för mycket på allt annat än mig själv just då.
Nu väntar jag på att få resultatet på hur vida jag går vidare i sollningen efter det lilla samtalet jag hade med en polis efter provet, det kändes inge vidare.. kan hända att jag var lite dåligt förberedd också.
En liten resumé om vad som hänt i mitt liv.

Jösses

Har varit ute med råttan på promenad o nu skajag starx skjutsa Richard till saltholmen. Det är väl rättvis fördelning? Han åker på p-fest o jag åker till jobbet! =)

mongolidtrött

Ja.. fett trött! Nu kikar jag på Beck o väntar på att richard ska komma hem!

Extra pengar

Skulle egentligen ha varit ledig idag, men när möjligheten att få jobba extra ikväll kom tog jag den. Har ju ändå varit ledig i 4 dagar!
Jag klarade iaf provet igår och fick ha ett kortare samtal med en polis.. så nu är de gjort. Fick också reda på att det är 7000 sökande till ca 300 platser o att 5000 åker ut nu efter första sollningen.
Om man säger som så, jag blir ju inte besviken om jag inte kommer vidare redan nu, då har jag ju ett halvår till på mig att fixa lite mer erfarenhet o annat lull.
Nu ska vi ut på morgonpromenad sen ska jag ut o jogga tror jag.. eller tror? Nej jag ska!

Sitter o väntar på att få skriva det först...

img_7666 (MMS)

Sitter o väntar på att få skriva det första provet i svenska nu. Hoppas att de går bättre än vad de gjorde på högskoleprovet! Efter detta är de jobbet som gäller, de har varit riktigt skönt att vara ledig 4 dagar må ja säga!


Dagens uppdatering har varit allt annat än...

img_6810 (MMS)

Dagens uppdatering har varit allt annat än aktivt, men här kommer ändå en liten notis. Efter att jag hjälpt mamma fixa i trädgårn o Richard hjälpt Nille med veden samt lekt med skogsmaskinen åkte vi hemåt. Det var en utav de smidigaste bilfärder jag varit med om, lite trafik o bra väder. När vi var ute på kvällspromenaden med mira sprang vi på kotte! Den första vi ser här i krokarna, o tänk att han redan vaknat. Tyvärr hade jag ingen kamera med o min telefon har ju ingen blixt.. Men nästa gång vi springer på honom ska jag fråga om jag får knäppa ett kort :) ni får helt enkelt nöja er med denna bild!


Är trött som ett svin o ska lägga mig för ...

img_8812 (MMS)

Är trött som ett svin o ska lägga mig för att sova nu. Dagen har varit väldigt lugn, som en söndag ska vara. Lite joggning, som för den delen gick lite lättare idag än igår. Kan iof bero på att de inte blåste storm som i lördags. Imorrn åker vi hem, blandade känslor. Det är himla mysigt o kul o vara här, men nu känner jag verkligen att Göteborg är hemma! En sak som jag ska göra när jag kommer hem är att titta på fantastiska Johnny Depp i Alice in wonderland. Kvalitet!


Fokus

Har varit ute med hela hundflocken, sovit middag o klippt mammas hår. Det var för övrigt första gången någonsin som jag klippt nån annans hår än mitt eget.
Vet inte om man kan säga att det blev bra, men okej kanske. Nu ska jag försöka ladda upp för att ta en joggingtur, det har slutat blåsa här idag o det är betydligt varmare ute. Så förhoppningsvis så kommer det vara ganska skönt o springa.

Plumpmästerskapet

Igår efter maten så satte vi igång som vanligt med kortspel, plump såklart! Och jag kan ju säga att jag inte hade min bästa kortspelskväll, men går inte plump ut på att man ska ha så många plumpar som möjligt?
Det blev kanske lite för mycket vin för min smak men jag måste lära mig att det inte är något fel att dricka lite grann.
Märkligt vilken ångest jag kan få utav just alkohol, men jag ser inte heller det som något negativt.

Grillpremiär.

Sitter o väntar på att maten strax ska bli klar, känner mig sjukt lat idag då jag knappt gjort något, det känns iaf så..
Vi har dragit fram grillen o ska premiärgrilla. Hur nice som helst! Mitt glas med mousserande rosévin tog precis slut, ska nog gå o rota i kylskåpet efter en kall öl, eller varför inte ett glas rött?
Mira ligger snällt o väntar på ett märgben, det är ju inte lördag för intet.

Händig eller va?

Hjälten Nille har hjälpt mig att fixa ihop hindre till testet, har även varit ute o sprungit en sväng, druckit kaffe i solen och trnat lite på att hoppa över och krypa under i snabb kombination. Kan lova att jag behöver träna mycket på den explosiva delen.. men de kommer nog lösa sig bra, får jag hoppas.
Kommer slänga upp lite bilder här så småningom från hundaktiviteten som varit under dagen.

Morgontiden

Här hemma i Björbo är det himla mycisgt på morgontimmarna, solen skiner över byn och jag tror att jag o nille strax ska äta frukost.
Bilfärden gick bra igår, jag fick köra från örebro.. det ända var att det är himla svårt att sätta sig bakom ratten o köra när det börjar skymma när man suttit bredvid under tiden det varit ljust.
Det ända jag planerat idag är att snickra ihop lite hinder som jag kan använda mig av för att klara harres test på polishögskolan.

Dålig uppdatering

Men det är ni väl vana vid? Har varit framme hos mamma i ca två timmar, och nu ligger vi i sängen o ska sova! Trött som tusan.. Visst är de bra märkligt hur man kan bli så trött av att sitta i en bil några timmar? Nåja, vi säger natti natti från dalskogen!

På väg

Sitter i bilen o har precis lättat från Göteborg, nu har vi några timmars bilfärd framför oss och jag är rädd för att det kommer vara mycket trafik o att det kommer ta ganska lång tid.
Men man får skylla sig själv om man väljer att åka bort på en fredag eftermiddag då alla andra i typ hela sverige ska åka nånstans. ;)

Drar mig

Ligger i sängen o lyssnar på hur de blåser ute.. känner verkligen ingen lust för att ta med mira ut på promenad. Helt sjukt vad de blåser!
Hör hur Linda ligger o snarka i soffan ute i vardagsrummet, kanske ska göra ett försök o väcka henne! =)

8 timmar senare

en pizza o en öl, nu känns det som om kroppen är redo för att stämpla ut för dagen!
Linda lyckades hitta hit tack vare min fantastiska vägbeskrivning via sms, o vi sitter nu o försöker orka hålla oss vaken ett tag till.
Imorgon åker vi till mamma! Kan inte beskriva hur bra de känns!

Buffy

Som vanligt så kommer jag i mina buffy perioder.
Nu är jag på säsong 2 o snart ska buffy döda Angel fast hon älskar honom för att rädda världen!

Mycket som bör..

Skulle kanske ha städat lite här hemma egentligen.. Men är ärligt talat inte alls motiverad till de. Kanske skulle ta toan ändå, den går alltid snabbast att städa.
Idag kommer Linda på besök också! Kanske hur kul som helst! Men först ska jag jobba vettiga 15.30-20. Skönt att de är ett kortispass, det ända denna vecka faktiskt!

Ska nog unna mig lite goa ostar nu innan jag fixar det sista här hemma före jobbet.

Sjukt trött, kl 7 lämnade jag in bilen för...

img_5696 (MMS)

Sjukt trött, kl 7 lämnade jag in bilen för byte av olja o oljefilter i Kungsbacka. Nu sitter jag o väntar på att den ska bli klar o försöker fördriva tiden. Även fast de gör ont i hela kroppen när jag kliver upp tidigt, så kan jag inte inte njuta av känslan.. Man blir liksom lite lyckligare än när man sover länge :)


Ajajaj, tror jag tappade något på vägen!

Igår tänkte jag flera gånger att jag skulle uppdatera bloggen, men all energi gick igår till att motivera mig till att gå till jobbet. Idag börjar jag kl 12 o jobbar heeela dagen till kl 20, de är ok. Idag ska jag få leka av mig i charken o sen ska jag stå i självscanningen.

Har precis kommit in från en jogging tur, försökte mig på 2 km under tio min.. de är bara o inse fakta, jag är på tok för otränad! Måste verkligen ta tag i detta nu... börjar idag!
(Lite pepphjälp hade ju inte varit helt fel)

Åååå.. nu jäklar!

Öppnade mailen precis o detta hade kommit! Spännande... minst sagt. Dags att börja googla lite svensk gramatik kanske! =)

Jag är verkligen glad över möjligheten att...

img_7491 (MMS)

Jag är verkligen glad över möjligheten att kunna åka hem på min lunchrast o gå ut med mira. Inte för att vädret tilltalar idag men det är lite varmare ute!


Måndag morgon

Det är inte allt för ofta som vi är vakna vid denna tid på måndagar, richard har redan börjat jobba o jag ska alldeles strax fixa mig för jobbet.
I helgen ska vi åka till mamma i björbo, har saknat henne, nille o hundarna. De ska bli skönt att få åka bort från göteborg också, typ som en liten minisemester.

Yes!

Efter många om o men har jag tillslut lyckats piffa till mig en halvny design här.
Lärt mig hur man gör header o ändrar i htlm koderna, eller vad de nu heter. Sjukt stolt... första jag gjort. Resultatet blev kanske inte superbra, men någonstans måste man väl ändå börja.
Det hade varit lite roligare om man hade haft en större dator som man kunde sitta vid, men man kan väl inte klaga på våran mini pc!
Imorrn vankas de jobb, börjar 8.00 o slutar kl 16.. hoppas morgondagen har många under att bjuda på!

No more!

De va riktigt tungt att springa idag... Den lilla motgången gör mig nästan grinfärdig, jag inser att jag är oerhört känslig nu och tycker att allting bara motarbetar mig. Funderar starkt på att unna mig lite go glass i eftermiddag, eller kanske inte. Jag är ju egentligen inte ens så förtjust i glass.


Jag önskar att jag kunde få åka utomlands... Miami beach? Hade ju inte varit helt fel direkt, värme o upplevelser. Alla här i göteborg har stor förhoppningar på att solen och våren ska komma snart. Men varenda gång blir de lika besvikna när det snöblandadde regnet öser ner. April, är de inte då man ändå kan börja hoppas på vår på riktigt?

slappis söndag

Klockan två ska vi börja tvätta här hemma, efter det hade jag tänkt att ta mig en runda med joggingskorna. Sen blir de nog inte så mycket mer aktivitet här hemma idag. Gött de!

Höjden av lathet är när jag inte orkar slå...

img_3853 (MMS)

Höjden av lathet är när jag inte orkar slå upp datorn o uppdatera bloggen. Sicken tur att man kan mmsblogga! Högskoleprovet är gjort o jag säger som kära Linda, värt att betala 350:- för att bli dumförklarad! Men den lilla ljusglimten som finns är att jag nu ÄNTLIGEN har behörighet till polishögskolan! O de firas med en lördags öl!


Jag mölar verkligen i min en massa onyttig...

img_3876 (MMS)

Jag mölar verkligen i min en massa onyttigheter! Amelie sa en bra sak, "om det är nån gång man ska strunta i vad som är nyttigt eller inte så är de väl ändå när man gör högskoleprovet" sagt o gjort, går in på min andra redbull för att släcka törsten efter twixen jag precis tryckte i mig! Nu går vi in i block 5 o jag hoppas att det är den engelska läsförståelsen som kommer så jag får skiten överstökad!


Har en känsla av att jag skämmer ut mig hä...

img_3058 (MMS)

Har en känsla av att jag skämmer ut mig här! Första delen gick ju mindre bra!


Tillbaka i skolbänken!

img_9213 (MMS)

Tillbaka i skolbänken!


Peppning... eller nåt!

Sitter i soffan nu o försöker tagga till lite grann, jobbet tilltalar verkligen inte så mycket idag. Får hoppas på att det kan bli bättre, jobbet är ju så stor del utav ens liv att om man inte trivs så påverkas ju ens privatliv sjukt mycket!
Imorgon vankas det för högskoleprovet också, sista steget innan jag har behörighet till polishögskolan. En sak är säker, de är en jäkla tur att man inte kan få underkänt på provet! För det kommer verkligen gå skit!
Till våren ändrar dom strukturen på högskoleprovet också, undra om det är till för eller nackdel.

Mysmorgon

img_1145 (MMS)

Idag lyxar vi till det med pannkaksfrukost hemma, inte illa pinkat de sörru!


Miras nya favorit tilltugg är numera överm...

img_7101 (MMS)

Miras nya favorit tilltugg är numera övermogna kastanjer.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!