sabaton i lisebergshallen! Finns sämre sät...

img_1801 (MMS)

sabaton i lisebergshallen! Finns sämre sätt att spendera en torsdag kväll på!


Tisdags mys is the shit!

Sitter hemma i soffan med Richard på högra sidan o Mira på den vänstra! Vi har ätit hemlagade köttbullar med kokt potatis och min hemmagjorda lingonsylt. Jag har städat hela lägenheten och tvättat idag, så nu unnar jag mig godis och julmust samtidigt som vi kikar på hockey.

Det känns som om min på väg att bli sjuk känsla har försvunnit, efter träningen mådde jag betydligt bättre! Skönt de, med tanke på att jag har ganska mycket inbokat denna vecka. Sabaton på torsdag, frissan på fredag och eventuellt jul på liseberg då också, plus att jag ska jobba hela helgen!

Nu ska jag springa ner o hämta det sista nere i tvätten, håller tummarna på att mitt tips går in idag, Mora o Luleå får allt se till o vinna..

Ledig dag

Inte nog med att jag fuskat med julmusten, jag har fuskat med risgrynsgröten också =)
Gött som sjutton! Så nu ska jag ha en mysig förmiddag med Mira o se om kroppen vaknar till så man gå o träna. Börjar känna mig sjuk så det kanske får vänta..

Fuskis

Jag fuskar med premiären av julmust. Hade kanske kunnat vänta till 1:a advent, men jag älskar bara denna dryck så sjukligt mycket! Vi har haft en slapp morgon här hemma, Mira sov hos moster i Masthugget och richard var ut i går kväll. Jag dras liksom med av deras trötthet, men inser att jag måste ta o piggna till eftersom jag ska vara på jobbet om en timme.
Snön har såklart töat bort o det är bara slak o små små snö högar ute. Trist att det inte kundet få vara några minus ett tag så det kan få ligga kvar. Jaja, nu ska jag piffa mig det sista, bädda ner richard i soffan och traska till jobbet! =)

Nyss hemkommen efter en morgon promenad i ...

img_7716 (MMS)

Nyss hemkommen efter en morgon promenad i snön med mira. Ska försöka hitta motivationen till o göra något vettigt innan jag börjar jobba. Jag har tydligen tappat bort den, så om någon hittar den kan ni väl säga till?!


Nu går familjen i lägenhet 9:40 o lägger sig!

img_9314 (MMS)

Nu går familjen i lägenhet 9:40 o lägger sig!


snö!

Har jobbat ett fjös pass på 4 timmar ikväll, sådär motiverande men det är tur att jag har så himla nära!
Mira har blivit frisk igen, förmodligen åt hon bara något dåligt. Skönt o slippa vara orolig för att hon ska kräkas ner hela lägenheten när man går o lägger sig.
I helgen jobbar jag kväll, slutar ju så pass tidigt som 22 så jag kan egentligen inte påstå att det är kväll ;)
Sen är det bara att ladda upp inför Sabaton på torsdag nästa vecka. Ska bli grymt kul o jag hoppas verkligen att dom är lika bra om inte bättre som dom var på Metal Town.
Det snöar ute här också, hoppas det blir lite snö här i vinter o inte bara snålblåst och regn.
Nu ska jag väl fortsätta med att inte göra så mycket, o vänta på att de ska bli något sevärt på tv =)

Efter att ha torkat mira spya två ggr och ...

img_6250 (MMS)

Efter att ha torkat mira spya två ggr och sen varit ute med henne har jag svårt att somna om, har försökt i två timmar nu. Tydligen har hon en variant av magsjuka eller nåt.. Hoppas de går över snart! Här kommer en bild från igår, när Göteborg visar sig från sin bättre sida!


Fredag o eftermiddag!

Jag måste säga att jag börjar gilla att ha mer normala arbetstider.. iof så jobbar jag fortfarande när dom flesta andra är lediga. Men om man jämför så är det ju som natt och dag. Har jobbat ett sånt skönt morgon pass idag, tänk att jag får börja 7.00 och gå hem 14.45!
Nu ska jag gräva ner mig i skolarbete sen blir det pizza tror jag, Richard är hemma hos hans pappa o hjälper till med deras husbygge, så jag blir ensam hemma några timmar till!

Snö!

Trodde inte det var sant när jag klev upp 05.30 imorse och såg att det snöade ute! Kan inte annat än känna glädje över det. Sen att det tog någon timme så hade allt blåst bort och det var bara blött ute hör ju inte hit!
Det är tugnt att gå med mira på morgon promenad när jag börjar 7 på morgonen, halv 6 kliver jag upp för att hinna rasta henne och eventuellt äta lite.
Som tur är så händer det dock inte så ofta, men det är bra tugnt ändå!


Idag har jag varit duktig o lagat risotto med svamp, getost och färsk bladspenat, till det blev det en stark salami. Sjukligt gott! o jag längtar tills jag får äta min matlåda imorgon!

Vilket skämt!

Ja, vad ska man säga.. hade kanske hoppats på att det skulle vara jobbigare på aerobicen men jag kan ju lova att jag kände mig dum. Svårt att hänga med när man inser att man har kordination 0! TRodde ändå att jag hade lite bättre koll, men det är väl något man får öva upp kanske.
Nu har jag Buffy tid, kommer i perioder minst sagt! =)

Hur gick detta till?

Ehm... gick o tränade o de slutade med att jag ska gå på aerobics nu halv 6.. hmm. snacka om att skämma ut sig haha! Har iaf fått pluggat lite idag, känns bra. Ska läsa lite kapitel sen så är jag på banan igen.
Nu ska jag ner o hämta tvätten sen ladda upp inför träning.. jösses. Är lite nervös faktiskt!

Nämen!

Kors i taket! Jag uppdaterar bloggen!! Hihi! Mitt liv har inte varit så spännande dom senaste veckorna, allat har liksom bara rullat på i ett hysteriskt tempo. TRäningen går väl som den ska, istorian har jag börjat med och jobbet går väl också bra.
Jag fyllde år för nästan en vecka sen, jag o richard hade en mysig kväll med bio o middag på hello monkey. Fick ett super snyggt halsband från Efva Attling.
Idag är jag ledig, jag va det igår också känner dock inte att jag har så mycket energi o sug till att gör något vettit. Ska tvätta lite, plugga och städa. Jobbigt när det är svårt att hitta motivationen, men jag får väl ta tummen ur arselet o faktiskt göra något!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!