Alla dagar i veckan mys

Imorgon smäller det.. Alltså tillbaka på jobbet på 100%. Blandade känslor, saknar familjen när jag är på jobbet vilket gör att jag inte vill något hellre än komma hem till bebisen och mysa! 
Idag var en sån dag, fick honom i famnen direkt när jag kom hem. Vi tog en dusch tillsammans o gjorde kväller.
Fick välling av pappa för att sedan somna på mitt bröst. 
Mysighetsfaktorn exploderar när vi ligger i soffan o pappa kommer o frågar ifall han ska flytta över honom till hans egna säng.. 
Tittar frågande på honom o svarar att näe, här ska minsann mysas lite till innan jag lägger ifrån mig bebisen. 






Vackra morgon

Hur tungt det än kan kännas när man kliver upp på morgonen hittar jag fler fördelar än nackdelar med just tidiga mornar.
Idag när jag cyklade till jobbet fick jag en ofrivillig paus högst upp på Göta älv bron. Passade på att njuta lite av gryningen 20 minuter i 6. 



Morgonstund

Idag har jag planer efter jobbet så cykeln får stå idag. 
Annars siktar jag på att cykla minst 3 ggr helst 4 när jag jobbar. Skulle jag cykla 4 ggr i veckan skulle det bli sammanlagt 6 mil 👍🏼
Inte dumt med den vardagsmotionen.

Hör kommer en bild på godingen sen i somras.



Mammakilon

Hej o hå! 
Kan knappt tro att det gått 13 månader sedan jag blev mamma! 13 månader som sprungit iväg alldeles för snabbt.
När min kära son bestämde sig för att erövra världen 8 veckor för tidigt hade jag knappt hunnit lägga på mig några graviditetskilon, vilket i sin tur gjorde att efter kejsarsnittet var smalare än innan graviditeten. Livet direkt efter förlossningen var inte så roligt så mat var inget som var högprioriterat just då.

Men det senaste halvåret har jag unnat mig alldeles för mycket gotta. Ostkrokar har verkligen varit min last under våren. Så nu sitter jag här tjock o otränad men redo att sätta igång. 

På måndag börjar jag jobba 100% jag siktar på att cykla till jobbet sålänge vädret tillåter det blir ca 1,5 mil tur o retur. 
Idag har jag också varit ute o joggat lite utan att känna av mitt knä vilket gör att jag blir grymt taggad.
Kanske till o med uppdaterar här litenoftare :) 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!