Allvarligt?

Det ryktas om att det ska regna imorrn, men jag vägrar tro på sån skit! Sol i sinne, eller va är de man säger?
Idag har jag slagit nytt världsrekord.. på hur många ggr jag kollat på klockan, fast dagen gick ändå ganska fort. Nu sitter jag på vardagsrumsgolvet med mira till höger o mumsar på en macka med stamsjös vällagrade grevé o ett glas hederlig Oboy.
Imorgon börjar jag kl 8.. snart dags att sova =)

Tjipp

Har precis klivit ut ur duschen o slängt i mig lite müsli, ska strax ta en sväng med råttan o sen måste jag stressa in till stan för att klippa luggen. Hinna in är inga problem, men deet kan bli bra tajt att hinna tillbaka till jobbet för kl 12.
Näst sista dagen på bajsveckan nu, känns skönt eftersom jag inte får någon tid till att göra något annat när jag jobbar som jag gjort de senaste dagarna.
Fast igår jobbade jag förmiddag istället, så vi kunde gå på Transfomers 3! Hur grym som helst! O imorrn är det ju Maiden! Yey!

Grrrr

Äntligen ligger jag i sängen! Klev upp halv åtta i morse enbart för att tvätta! Roligare än så kan man allt ha.
imorrn sparkar jag igång dagen kl 6, då morgonpromenad med mira står på schemat. Skönare blir de att jag får gå hem kl 15 :) gött att kunna unna sig lite "lyx" mitt i bajsveckan.
Snart är de dags för maiden! Tjohoo va de ska bli sköj! Efter så många år i fjällen är man inte direkt bortskämd med att kunna ta sig till o från olika spelningar o konserter. Nu när vi bor i göteborg är de så himla nice att bara kunna hoppa på bussen eller vagnen så är man hemma! Helt fantastiskt!

Måndags morgon

Hade tänkt mig ut o springa innan jobbet idag, men jag va så fruktansvärt trött i morse att jag tillät mig själv att sova lite längre. Nu har jag precis ätit frulle o ska strax ut med mira på promenad.
Idag jobbet jag 12-22, så ni vet vart ni hittar mig! =)

Slut

Efter en redig frukost idag spenderades tiden på beachvolly planen som ligger här i området. Riktigt roligt att spela dessvärre mår min högra handled betydligt sämre. De är riktigt skit att ha klena handleder så nu har jag smörjt in dom med linement o hoppas på att svullnaden ska lägga sig.
Men helt klart värt de!

Nu vankas John Blund o min fantastiska bajsvecka börjar imorrn!

Hej hopp!

Sommaren är äntligen här, vilket som vanligt innebär en massa jobb för mig! Men jag är lycklig för de! Tänk att alltid ha jobbat när alla andra vrit lediga har fått mig att uppskatta jobbet i sig. Jag kan liksom inte bli bitter längre för att jag jobbar när det händer en massa saker o jaginte kan vara med på det.
Jag tror att det bara är possitivt att känna så.
I onsdags var jag o gjorde fystesterna hos polisen. Det var himla skönt när jag klarade dom, så nervös som jag varit för de så länge! Nu kan jag äntligen slappna av lite i livet o träna för att det är kul o att jag vill istället för att jag måste!
På fredag vankas det Iron Maiden på Ullevi. Kanske ska bli hur skoj som helst! Men idag umgås jag med familjen här hemma och vi ska åka o handla strax.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!