Just nu sitter jag o väntar på Richard vid...

img_0674 (MMS)

Just nu sitter jag o väntar på Richard vid busshållplatsen. Det blev en förhållandevis tidig kväll idag. Skönt med en bra service i ryggsäcken nu när jag jobbar mina två sista långpannor i helgen! Mira ligger o spanar efter husse. Imponerande hur fort hon lär sig att när det kommer en buss så kan husse också dyka upp.


Ajdå! Hade verkligen inte tänkt att sova...

Ajdå! Hade verkligen inte tänkt att sova så här länge idag. Blev sen hem från jobbet igår, ingår i arbetsbeskrivningen, men bara i tre dagar till. Detta är nämligen sista helgen på LW. Blandade känslor, men mest bra! Nu ska jag pallra mig upp o gå morgon promenad med mira o Richard.


Ensamt

Nu känns det väldigt ensamt, mamma o nille åkte precis iväg. Det har varit väldigt kul att ha dom här, vi har fått mycket gjort här hemma.
Jag har också hittat ett par gardiner som jag typ hängt upp. Nu sitter jag o kika på fångarna på fortet, lagomt avancerad underhållning.

Familje helg!

Igår hade vi pysslarstuga här hemma. Diskmaskinen blev inkopplad, bordet blev uppsatt på balkongen o vi löste bilproblemet. Idag har vi strosat på ikea nästan hela dagen. Hade hoppats på att hitta mer än vad jag gjorde. Men lite små plock blev de allt.
Busade till det förra veckan o beställde lite fina underkläder från bubbleroom som jag fick idag. Alltid lika spännande när man får hem kläder som man skickar efter o upptäcker hur dom sitter. Dessa satt förvånandsvärt bra!

Tack linnea för upplevelsen! Det var minst sagt väldigt länge sedan!


Just nu sitter jag på bussen på väg till d...

img_4317 (MMS)

Just nu sitter jag på bussen på väg till denna veckans sista arbetsdag! Jag har totalt fem dagar kvar. Men innan det så ska jag vara ledig i fyra. Ikväll kommer mamma o Nille hit, de ska bli väldans roligt att träffa dom! Här kommer en bild från café Tintin på Linnégatan! Sjukt roligt!


Ledig dag

Nu snart ska jag o Mira åka in o möta rorro inne i stan för att gå en sväng i slottsskogen. Hoppas på att det inte börjar spöregna bara.
Mitt nya jobb ringde imorse också, känns bra att dom minns mig.. haha eller hur jag nu ska uttrycka mig =)

Dags att piffa sig lite.

Idag är jag trött o på väldigt dåligt humö...

img_2712 (MMS)

Idag är jag trött o på väldigt dåligt humör. Tanken att jobba gör att jag får dödsångest. Inte riktigt kanske, men efter gårdagen vill jag aldrig mer sätta min fot på där igen.


Två veckor kvar!

Jepp, sen har jag semester.. eller hur man ska se det. Börjar mitt nya jobb i mitten av oktober, så jag tänkte passa på o vara lite ledig i september för den lä det inte bli mycket ledighet.
Idag har jag spenderat några timmar på just jobbet, samma blir det kommande dagar. Vi har iof börjat med bara kvällar på vardagarna, så det blir inga mardrömspass längre, förutom pån helgerna då. Men det kan man ju stå ut med. =)

Jag tog en sväng ner till löplabbet på Kun...

img_2754 (MMS)

Jag tog en sväng ner till löplabbet på Kungsgatan med syrran för att införskaffa ett par joggingskor. Sagt o gjort, efter det mötte vi upp Richard o några från hans släkt på Liseberg. Kristallsalongen, spelhuset o hotellgasten avverkade vi. Sen åt vi glass o åkte hem. Nu har jag precis invigt mina nya joggingskor här på eriksberg, jag är kanske inte så trendig som man gärna ska vara. Men jag är  stolt ändå! Nu ska vi äta sill o kika på film.


Söndag

Idag är det två veckor kvar tills jag jobbar mitt sista arbetspass på liseberg. Det ska bli grymt skönt att få vara ledig o åka hem till mamma en sväng!
idag är både jag o richard lediga, så vi ska nog bara tav det riktigt lugnt o slappa som bara vi kan.
Kanske att vi eventuellt åker o badar, det vill säga o vi får någon som vill följa med o har en bil. Våran har ju för tillfället gett upp lite smått.
Nu är det dags för en ägg o bacon frukost!

Vi har redan avklarat ett öltält o ett vär...

img_4777 (MMS)

Vi har redan avklarat ett öltält o ett värdelöst ölhak. Nu är vi på familjen o väntar på bord. Bästa sättet o fördriva tid på är att dricka en go drink. Ikväll är det moijto jag har i handen.


Jag fick gå hem tidigare idag också. Nästa...

img_8233 (MMS)

Jag fick gå hem tidigare idag också. Nästa vecka ska jag inte vara så slapp, men man kan behöva unna sig det emellanåt! Nu sitter vi på en uteservering längs strandpromenaden o dricker cider. Man kan ha det sämre!


Erkänn att ni också skulle vilja ha en sån...

img_3525 (MMS)

Erkänn att ni också skulle vilja ha en sån här snygg penna!


Göteborgs kulturkalas har börjat o ikväll ...

img_1867 (MMS)

Göteborgs kulturkalas har börjat o ikväll är vi o kikar på hardcore superstar. Gött o få vara lite extra ledig!


Jour

Jag har tvättjour ikväll, är de ett bra sätt att avsluta en liten ledighet med? Nåja, Linda åkte hem idag, det kändes himla trist o det fick mig o fundera på att jag känner mig ensam här emellanåt. Inte för att jag inte känner folk, eller jo kanske lite. Men jag jobbar bara känns det som, o när jag väl är ledig vill jag inte göra någonting..

Det kommer att bli bättre, speciellt i oktober då jag börjar mitt nya jobb, mer om det senare.

Jag glömde ju lägga upp bilden på tigern.....

img_6127 (MMS)

Jag glömde ju lägga upp bilden på tigern... Kanske inte den bästa men ändå!


Idag är Linda med mig o mira på morgon pro...

img_9128 (MMS)

Idag är Linda med mig o mira på morgon promenaden. Vi firar att hon fått jobb i Norge med en kickass latte på kvarnpirens konditori o café!


Jag är sjukt trött o tackar för idag! Nord...

img_8094 (MMS)

Jag är sjukt trött o tackar för idag! Nordens ark tar ut sin rätt nu. Har en bild på tigern som jag lägger upp imorrn!


Linda är här o jag är glad! Sitter på aval...

img_3888 (MMS)

Linda är här o jag är glad! Sitter på avalon med Richard o två kockar från jobbet.. Idag är en bra dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!