Sanningen!

Så här ligger det till.. Jag trodde ärligt att jag skulle få mer tid över till annat när jag började jobba på ica. Men nu dom senaste veckorna har jag verkligen haft fullt upp! Därav att bloggen som vanligt hamnar i skymundan.
Jag jobbar i morgon o på måndag, sen är jag ledig i två dagar tror jag.. o då ska jag hinna med allt annat som ska fixas i mitt liv också!
Ni vet hur de är, jag bloggar när jag hinner ;)

Idag haglade det rejält när jag gick hemif...

img_8182 (MMS)

Idag haglade det rejält när jag gick hemifrån. Bilden kanske inte säger så mycket, men efter första skuren kom ennu en. Nu är det förmodligen trafikkaos inne i stan. Nu sitter jag o väntar på att det ska bli min tur att träffa en naprapat som ska hjälpa mig få ordning på ryggen. Kanske skulle skaffa klippkort?!


Söndag morgon o jag har redan hunnit vara ...

img_7835 (MMS)

Söndag morgon o jag har redan hunnit vara ute med mira på promenad! Nu väntar jag på att gymmet ska öppna o efter det blir det slappar dag!


Fredag!

Idag har jag varit på ica.. jag är där ganska ofta just nu. Imorrn ska jag dit kl 9 också, o snart är det dags att öppna!
Vi hade tänkt gå på bio idag, men det blev betyfligt senare än vad jag trott, så vi får skjuta upp det till en annan dag.
Så det får helt enkelt bli en hemma kväll med godis o film.. inte så illa de heller!

Haha!! Som vanligt har jag varit frånvaran...

img_2736 (MMS)

Haha!! Som vanligt har jag varit frånvarande.. Man skulle kunna kalla mig för en periodare ;) mycket händer nu! Förvånar mig inte ett dugg eftersom jag varit ledig så mycket i september. Då har man lunkat runt o inte gjort mycket vettigt, för att allt sen ska komma på en o samma gång.. Tur att jag gillar o ha fullt upp! Imorrn börjar jag 9, sovmorgon om man jämför med den omänskliga tiden 7 som idag! Pöss


The mist

Utanför fönstret är dimman sjukt tjock. Ligger fortfarande i sängen, men har insett att jag verkligen måste pallra mig upp nu. Kl 9 ska jag vara på ica och jag bara älskar att jag har så himla nära!

Äntligen söndag!

Har verkligen haft en helt otroligt rolig helg, men jag är väldigt glad över att det är söndag idag! Ligger o myser i sängen nu o ska snart pallra mig upp för att avnjuta en frukost på kajen!
Efter det ska vi åka till Åsa o hämta Mira hos Richards pappa. Hooppas innerligt att det blir en lugn dag. O att jag eventuellt hinner träna lite idag!

Hemma bäst

Kom hem för en liten stund sedan, nu har jag bäddat ner mig i sängen o ska soooova!
Middagen på kock o vin var fantastisk! Hur glad, mätt o nöjd som helst! Grabbarna är kvar inne i stan, men jag kände inte att jag orkade med så mycket mer. Har ju ändå flängt runt i stan nästan hela dagen så..

Nu lockar sängen, kudden o John Blund knackade precis på dörren!



Nu går vi in på 4:e rätten utav 9! Kock o ...

img_0966 (MMS)

Nu går vi in på 4:e rätten utav 9! Kock o vin upplever förväntningarna än så länge.


Nu sitter vi på heaven 23 o ska luncha, hä...

img_2062 (MMS)

Nu sitter vi på heaven 23 o ska luncha, här kommer en bild på korsvägen från gothia tower!


Tappat huvudet!

Hade egentligen inte lust att vara ute så länge igår.. men alla vet ju hur de blir. Kom hem runt halv 4 o idag är huvudet lite tugnt. Väntar på att det ska lätta sen ska jag kliva upp o låta den här dagen visa sig från sin bästa sida.
Volbeat var grymma igår, lite utdraget ibland men dom fick helt klart godkänt+
Idag ska vi äta lyxmiddag på kock och vin! Snacka om grym helg!

Hemma efter en lång dag som började med ko...

img_6495 (MMS)

Hemma efter en lång dag som började med konferens-kaffe på hotell 11, fortsatte med volbeat på Scandinavium och slutade med mojito på tranquilo!


Live

img_0918 (MMS)

Live


Jaja, jag ser verkligen ut som ett chipsmo...

img_3607 (MMS)

Jaja, jag ser verkligen ut som ett chipsmongo! Men vet ni va? Jag är gla ändå! Nu väntar vi på volbeat sen blir det champagne! Kan det bli bättre?!


Idag hänger jag på hotell 11 o konfererar!...

img_2442 (MMS)

Idag hänger jag på hotell 11 o konfererar! Spännande...


Otippat!

Som vanligt när man inte haft så mycket o göra en period så kommer allt på en gång. Nu har ica dragit igång, o samtidigt som det fick jag reda på att jag blivit antagen till kurserna som jag sökt. Detta innebär alltså att jag har kursstart och premiären på ica typ samtidigt.. är jag förvånad? Näe..

Imorrn ska jag oå kick-off mellan 8-17, jag gillar att det allt som har med jobbet att göra är så nära! Kick-offen kommer vara på hotel 11 som också ligger ett stenkast ifrån mig.
Sen efter det så blir det till o stressa hem o piffa sig lite o förbereda sig på lite, eller mycket volbeat!
G'natt

Motivationen är nere på noll, lika med kre...

img_1330 (MMS)

Motivationen är nere på noll, lika med kreativiteten. Jag hoppas den kommer med posten imorrn. Det återstår o se. Jag har börjat på Ica nu, var där mellan 9 o 5 idag o packade upp varor. Jag hoppas verkligen att jag komer trivas... Nu känns det bra iaf Nu släcker jag lampan för kvällen, ska vara på plats kl nio imorrn igen!


Idag har vi handlat present till Richard m...

img_4248 (MMS)

Idag har vi handlat present till Richard morfar som vi ska åka till imorrn. Nu sitter vi o dricker kaffe på ett café vi oss. Sen ska vi hem o laga wallenbergare! Gött


Tillbaka!

Har varit lite.. disträ nu. I onsdags var jag o bowlade med några från nya jobbet. Jag är ödmjuk om jag säger att jag vann stort! Hihi, inte varje dag man får gå in o dominera.
Då fick jag också reda på att dom missat att skicka ut info till mig. Så jag fick helt enkelt ta o ringa upp min chef o be dom skicka allt sånt. Så nästa vecka ska jag vara på ica för lite info o nån kurs.. om jag förstod det rätt.
Inte nog med det så har jag en massa kurser o göra på nätet.. så jag har o göra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!