Trist

Igår kom skorna som jag så länge längtat efter, tyvärr passade dom inte alls. Jag är ju en 38 o en halva i sko storlek, vilket innebär att jag vissa gånger kan ha 38 o andra gånger inte. Jag har i många år haft dåligt självförtroende just för mina stora fötter som jag själv tycker att jag har, men på ssta tiden har jag börjat inse att jag faktiskt måste köpa skor i rätt storlek. Så jag beställde hem ett par 39 just för att vara på den säkra sidan. Men hör o häpna! De var alldeles för stora, så jag får helt enkelt ta o skicka tillbaka dem.
Det ser ut som om de är slut på hemsidan också så.. det kanske helt inte var meningen att jag skulle äga dom.

Igår när jag va på stan med richard kunde jag inte låta bli att få med mig denna hem, har dock inte bestämt mig förom jag ska behålla den eller inte.


Ojojojoj..

Det var väldigt många år sedan jag var i stan under mellandagarna. Hade helt glömt bort hur hetsigt det är och att folk blir som galna när rean sätter igång. Jag var ner en sväng på stan igår, men enbart för att jag var i behov av en miniräknare nu när jag börjar läsa matte idag. Det ver iof inte ett överdrivet tryck när jag var där nere, men då var jag nere väldigt tidigt också.
Själv har jag egentligt också syndat... jag har fluktat över ett par skor ganska länge, men som kostat på tok för mycket men i lördags surfade jag inte på sidan o såg att de var nedsatta. Klick sa det o nu väntar jag med spänning på att dessa ska komma hem till mig!

Juldags mys!

Efter en mer eller mindre stressig dag igår fick vi tillslut sätta oss i soffan o drick glögg. Åsa välkomnade oss varmt och vi han se halva kalle iaf. Gårdagen var mer eller mindre seg på jobbet, mer folk än jag hade väntat mig men fortfarande långt ifrån stimulerande mycket.


Detta är första gången på väldigt många år som jag kommer vara i stan under mellandagsrean. Hade helt glömt bort vilken otrolig hets det är på folk när det sätter igång. Läste om att det hade varit sinnessjuka köer till media markt i bäckebol i morse när dom öppnade.
Jag har iof redan syndat också, ett par stövlar som jag fluktat efter så länge men som kostat på tok för mycket var nere för halva priset, så jag kunde helt enkelt inte låta bli o klicka hem dem. Nu gäller det bara att hålla igen dom kommande dagarna också så inte alla pengar försvinner.

Mira hälsar god jul till er alla!

img_3499 (MMS)

Mira hälsar god jul till er alla!


Mira hälsar god jul till er alla!

img_2369 (MMS)

Mira hälsar god jul till er alla!


Som vanligt

Såklart, hade verkligen planerat att gå o träna idag, skulle egentligen inte börjat förrns 13.00. Men så frågade dom om jag kunde komma in till 11 istället. O pengakåt som man är kan jag inte tacka nej till dom två töntiga timmarna. Det känns nästan som om jag skjuter upp träningen hela tiden, men tro mig.. jag tycker verkligen det är galet skönt o få göra mina pass. Men dom senaste veckorna har tiden liksom inte räckt till.
Som ni kanske kunnat gissa så kommer jag spendera dagen på ICA Kvantum Sannegården. Ett lite lagomt värdelöst pass som 11-21.30.

Men man ska inte klaga, jag är oerhört tacksam över att jag har ett så pass bra jobb som ligger så nära!


Har en hel del att läsa denna vecka. Avslu...

img_0446 (MMS)

Har en hel del att läsa denna vecka. Avslutar denna produktiva dag med lite historia plugg :)


Klar!

Vilken lättnad! Hade tänkt att kliva upp runt 8 idag, men jag mira o astrix hade det så himla mysigt i sängen på morgonen att jag låg kvar till klockan 9. Har iaf fått lite gjort idag, var i väg o handlade de sista julklapparna o har precis slagit in dom. ett gött o ha det klart! Kan dock berätta att det är minst sagt lätt att slå in klapparna här hemma när man har en liten terrorist som ska vara o riva o bita i allt. Jag pratar inte om Mira, utan om den lilla ligisten Astrix! Inte nog med att han håller oss vakna på nätterna, han är o river o sliter i allthär hemma.
Nu är det snart dags för mig att ta en sväng med Mira, sen ska jag gå till jobbet. Kommer förmodligen vara rejält o göra idag, men det är bara sköj!

Tisdagsstök

Hör o häpna! Än så länge har jag inte somnat på sofan som jag brukar göra när jag jobbat morgon. Har tryckt i mig lite mackor o hämtat Miras julklapp på posten. Nu ligger jag i sängen o försöker planera dagen, känner inte riktigt att den räcker till. Tänkte pallra mig iväg till gymmet om nån timme, men skulle behöva handla också. Får kanske ändra planerna o istället bara gymma o strunta i passet jag tänkte gå på.
Vilka ilandsproblem man har!

Många mil

Det tog bra lång tid att köra hem idag, mycket folk på vägarna o sakta gick det. Sen när det började skymma blev jag ruskigt trött också. Men tillslut kom jag hem, o mira o jag har haft en mysig kväll tillsammans med tigernsom vi har här hemma.
Astrix, Richards mammas katt sombor hos oss över jul medans dom är i funäsdalen. Jag hade verkligen glömt bort hur jobbiga katter är på nätterna! Han har varit värsta terrorsisten här hemma, hoppas på att han lugnar ner sig lite snart.


Imorgon är det  jobbet kl 7, sen hoppas jag på att kunna pallra mig till gymmet o få lite annat nödvändigt gjort här hemma. Risken är att jag totalkolapsar på soffan som jag brukar göra när jag jobbar tidigt.
Nej nu är det dags att sova, g'natt!

Bästa väckarklockan!

Vaknade inatt utav att alla hundarna här hemma blev upp över öronen glada för att Nille kom hem!

Idag ska jag åka hem till Götet igen, ska lulla lite här först, äta frukost o mysa lite..

Bastubadning!

Det finns mycket som är bra med Björbo, en sak är såklart mamma o nille.. en annan är att när man är här får man bada bastu!
Det har snöat något sjukt mycket här idag jag har skottat baksidan tre ggr. Så jag tycker verkligen att jag är värd lite bastubadning ikväll.


Bildbevis!

Jag lovade ju igår att ni skulle få se hur det gick med pepparkakshuset vi fick ta en paus och göra klart det idag. Här kommer bilderna!

 



Rebecca kör på frihand.




Vi missbedömde tjockleken i början, så husväggarna blev som tjocka brödskivor.






Vi litade inte riktigt på att smält socker skulle hålla som lim, så vi drog fram Nilles limpistol. Satt som ett smäck!






Slutresultatet

 


.....

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2014666/pyran?claim=fz6a99dvdc4">Följ min blogg med bloglovin</a>

Pepparkaksbak

Igår gjorde jag o rebecca en deg för att kunna baka pepparkakshus. Lite över kurs kan det ju kännas som, men tydligen ska den vara lite hållbarare än vanlig deg.
Så nu har vi satt igång på riktigt, sista plåten är inne nu o sen när de torkat ska vi börja bygga o pynta =)
Självklart kommer bilder här också!

Snälla, skäll lite på mig!

Jag vet att jag katastrof dålig på att faktiskt uppdatera här. Men sanningen är att jag har så himla mycket o göra så när jag väl är ledig blir det annat som prioteras. Jag är iaf lång ledig denna helg o igår åkte jag upp till Björbo för att tillbringa helgen med mamma o Rebecca. Mira fick såklart följa med så nu är vi tre människor o fyra stora hundar här i huset, tur att det är ett stort hus!
Julen kommer att spenderas på jobbet, som vanligt. Men eftersom jag slutar tre så åker jag o richard till Åsa för att fira julen med hans pappa. Nyår däremot blir lite annorlunda.. För första gången önskar jag nästan att jag skulle jobba på krogen, Richard åker upp till Funäsdalen så jag blir själv i tre veckor. Första skulle han vara borta i hela tre månader!!! Men han fick ett jäkligt bra erbjudande av chefen på avalon, så han kommer hem tidigare.

Nu tror jag att jag ska ta o pallra mig upp för att mysa i soffan med hundarna o fortsätta med mitt broderi som jag började på för jag vet inte hur länge sen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!