Ångesten växer

Det känns som om jag inte riktigt vet vad jag sysslar med.. Det är tenta på tisdag, min första någonsin o det skrämmer mig att jag inte riktigt kan greppa detta.. 
Ni kanske förstår vad jag ska göra de närmsta dagarna.

Kom igen, kom igen

Ligger i sängen o försöker få igång kroppen. Är trött.. Jag är jämt trött känns de som. Jag ska ut till smuggler idag, har honom hela helgen men va riktigt dålig i nacken igår så de blev bara en sväng ut o pyssla lite. Idag ska jag rida iaf.. Nacken är bättre så de blir nog bra.

I fredags var jag o lämnade blod, första gången på jätte länge. Har varit sjukt slarvig med det.. Kan mycket väl bero på att de punkterade en ådra sist jag var där. Hade ett blåmärke över nästan hela armen och ont i den i nästan en månad. Sjukt ovärt!
Men denna gång verkade de som om de gick mycket bättre.. Var extremt trött dygnet efter.. Vilket kanske inte är så konstigt.

Nu ska jag ta mig upp o promenera en sväng med kringlan :) 

Bra start

Linnea sov hos mig inatt efter en fantastisk fotbollsmatch. Jag erkänner mer än gärna att när det kommer till fotboll är jag en riktig medgångssupporter...och jag skäms inte för de heller :)

När Linnea drog iväg till jobbet tid jag mig in till exclusive för att köra ett bodypump pass. Jag vet inte om det verkligen är vettigt, men en bra början att komma igång på riktigt anser jag.

Ska försöka samla ihop lite självdisciplin för att plugga.. Det är verkligen dags att ta tag i de nu. 

Okej då

Får ta tillbaka de jag sa ang torsk mot Färjestad :)

Första

Nu har jag tillslut lyckats ta tummen ur röven o skrivit klart på min uppgift som ska in i morgon. Känns bra, eller nja.. De va så galet länge sen jag skrev något annat än ingenting o jag vet inte ens om jag skrivit något seriöst när jag gick i gymnasiet.
Jag får helt enkelt hålla tummarna för att jag iaf får godkänt. Om inte annat så lär jag mig väl med tiden :)
Nu har jag intagit sorglöse o kikar på när Brynäs torskar mot Färjestad.. Man kan ju inte få allt.. 

Hemmaplugg

Idag har jag bunkrat upp mig inför hemmaplugg, jag är motiverad.. något jag inte varit på ganska länge. Jag tänker anamma 45 min regeln. plugga i 45 min, gör något annat ett litet tag plugga i 45 osv.

Känns bra, jag dricker kaffe också, det är en sån dag idag =)

Bästa starten

Jag skulle ljuga om jag påstod att det inte svider att kliva upp kl 6 bara för att gå till gymmet o köra ett bodypump pass på 45 min.
Men det är helt klart värt de, tror nog inte att det finns ett bättre sätt att starta dagen på.
Önskar nästan att det alltid skulle finnas ett pass den tiden varje morgon så man hinner till skolan i god tid. 

Detta är en del utav jobbet på att hitta motivationen igen. Tror de är en bra start! 

okej..

Så här är det.
Jag har sedan lite mer än ett år tillbaka varit tömd, trött och oinspirerad till allt som har med livet att göra. Jag har haft svårt att ta mig för saker för att jag varken har orkat eller för att jag inte bryr mig om det. Det har liksom inte varit viktigt.

Förra veckan slog det mig.. jag har inte kunnat sätta ord på vad det är med mig, men nu vet jag. Jag är helt enkelt skit less på allt.
För att kunna ta mig ur denna onda spiral som påverkar allt från min hälsa till hur det ser ut i lägenheten har jag börjat göra lite småförändringar.

Jag har inte druckit kaffe sedan förra vecka tex och jag jobbar på att lägga om kosten. Träningen har jag börjat med igen, och fast jag vet att det är det bästa man kan göra är det svårt att hitta motivation till att pallra sig till gymmet.
Jag har därför börjat gå på pass, just för att tvinga mig själv till att träna. När kroppen sedan svarar som den ska lägger jag till gymmet och löpningen så kanske man är på banan igen.

Jag ska börja äta bättre, laga mat och diska varje dag (får väl se hur de går) och städa i lgh en gång i veckan.
Jag tror detta behövs för att orka leva med sig själv. Kanske låter som en bagatell för de flesta, men när du känner att du inte vill laga mat hemma för att du kommer behöva diska är det ngt som inte stämmer.

Det är nya tag som gäller.. o jag hoppa verkligen att detta ska fungera.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!