slapp men duktig!

Vi gick o la oss ganska tidigt igår, så vi vaknade hyffsat tidigt imorse men låg o drog oss i sängen ett bra tag. Det är fett underskattat att ligga kvar i sängen fast man vaknat!
Idag har jag varit på badhuset o fixat simintyget som behövs för polishögskolan och betalat avgiften för högskoleprovet. Jag är på gång nu.. laddad och har målet i sikte!

Bollar o äpplen.

Har suttit o slötittat på handbollen, men nu är det dags att börja baka äppelpajen som jag tjatat om i så många dagar.

Trött, hungrig o uttråkad!

Sitter här hemma o är sjukt uttråkad.. skulle egentligen vilja sova nån timme men samtidigt vill jag hellre hitta på något, svårt de där.
Väntar på att Richard o Mira ska komma hem från Onsala.. känner mig himla ensam just nu. Tanken har slagit mig att jag kanske ska ta en promenad. Men de värsta är att det känns sjukt omotiverande när inte Mira är med.
Jaja, kanske ska ta tag i denna dag ändå..

Uppvaknande

Vaknade ganska tidigt idag, var hemma hyffsat tidigt igår också. Katta skulle sova hos mig, men ångrade sig så även fast jag var hemma tidigt så gick jag inte o la mig förrns efter 5 ändå. O självklart gör man de vettiga valen att knäcka en vinare när man kommer hem. Att man aldrig lär sig...
Nu sitter jag o jobbar på att kurera en eventuell bakfylla som säkert kommer rusande när som helst. Åter igen inser jag att det inte är värt att dricka dagen efter. O idag är jag inte ens speciellt dålig!
Är helt enkelt inte värt energin eller hälsan för att få dricka... Hmm får kanske analyser detta med någon annan gång.
Nu ska jag se klart Brynäs-HV71 matchen som jag iof redan vet hur den slutar!

Hemma pyssel

Tvätteriet är i full gång och samtidigt tittar vi på SALT med Angelina Jolie. Just nu har vi paus i både filmtittandet och tvättandet för mira får sig en pedikyr av husse. Inte direkt hennes favorit sysselsättning men hon är jätte duktig och så snygg hon blir. Inte för att vi målar hennes klor som jag har upptäckt att folk tydligen gör. Stackars hundar, de är mer som dockor än levande varelser för vissa, dom vill ha hund bara för att kunna klä den och bära omkring på den som någon accessoar..


Mira är iaf lite för stor att bära omkring på, tur är väl de! =)

Lördag morgon!

Idag har vi haft sovmorgon här hemma, eller jag nästan iaf. Richard vaknade runt 8 och började titta på en dokumentär på telefonen, sen kunde inte jag heller somna om. När jag väl var vaken så somnade han.. haha men har iaf fått ligga och dra mig några timmar nu på morgonen o de kan verkligen vara guld värt!
Nu väntar jag på att han ska komma tillbaka från promenaden med råttan och att tvättiden ska dra igång kl 11.
Nu ska jag kika på tecknade batman! Han är lätt min favorit hjälte!



Trodde att de gick o skicka 2 bilder samti...

img_9965 (MMS)

Trodde att de gick o skicka 2 bilder samtidigt, men icke! Här kommer mina älsklingar! Vilket par tycker ni jag ska dra på mig?


Ska sussa nu hade jag tänkt, ligger o fund...

img_9305 (MMS)

Ska sussa nu hade jag tänkt, ligger o funderar på vilka skor jag ska ha imorrn. De första är ju helt grymma o lite lättare att gå i en hel kväll.. Men sen har vi ju mina underbara stilettisar, som jag bara älskar! Blir en svår nöt o knäcka.. Tur att jag får sova på saken!


Här kommer en bild på mira för nån dag sen...

img_6377 (MMS)

Här kommer en bild på mira för nån dag sen när vi var ute på promenad. Göteborg är verkligen svårslaget när stan visar sig från sin bästa sida! Imorgon är sista dagen jag jobbar denna vecka sen är jag ledig helgen. På lördag ska jag träffa några från jobbet o ta en liten runda på stan. Blir nog riktigt sköj! Nu ska jag förbereda mig för att sova lite!


Tiden bara försvann!

Den hör dagen har verkligen gått fort, tyckte att jag slutade jobbet nyss. Märkligt de där, hur olika dagar kan gå olika fort. Jobbade 7-14.45 idag, det är ett ganska skönt pass att jobba.. Om man bortser från att man måste kliva upp så jävulskt tidigt, men de är värt de när man får gå hem kl tre! Lyckades släpa med mira på en jogging tur när jag slutat, jag tror inte hon tycker det är så jätte roligt, men hon börjar bli lite småtjock.. Å då är det bara att hänga på matte som också är lite småtjock emellanåt ;) Näe, allvarligt.. Har verkligen gjort ett ärligt försök med att ta tag i de här som kallas mitt liv nu denna vecka. Än så länge är jag nöjd med mig själv, nu ska jag bara orka upp i vettig tid imorgon för att ta en runda på gymmet. Jag är iaf fett trött nu o ska lägga mig o läsa härlig hund. Jag tror faktiskt att det är första gången jag löser den!

Små påsar fulla med skit

Man skulle kunna tro att de var bajspåsar jag pratar om men icke. Jag har syndat genom att vara matrealist, införskaffat ett läppstift rött så in i helvete, en snygg färgstark topp från HM, strumpor och en klänning/topp som jag hör o häpna hittade på JC.
Kan inte minnas sist jag hittade något på JC, men denna gång hittade jag en given alex topp som dessutom var på rea!
Nu sitter vi o kollar på hockey o ska snart ta ut mira på en kvällspromenad.


Rastlös

Egentligen har jag saker att pyssla med här hemma, men jag är helt kaputt trött. Hade tänkt att städa lite här hemma, sen ska jag ju inte med Råttan.

Sagt o gjort

Så, tillbaka.. var jobbigt men motivationen försvann inte. Tur de, får se till o ligga i nu några veckor så rutinerna sätter sig. Imorgon står det lite joggning på schemat. Hoppas att den ishinna som är ute hinner försvinna till dess.
Idag ska jag ner på stan med Anna-Karin, förhoppningsvis fynda något snyggt!

Nederlag

Jag har en sak jag måste erkänna. Jag har slutat att läsa Matte B, jag insåg att det inte funkade att läsa det samtidigt som historian, jobba och träna. Skolarbetet satte sig som en fet böld i halsen, men efter att ha slutat med matten känns det gensat mycket bättre. Nu är det ju bara historian som ger mig ångset!

Har varit på tok för slapp den sista månadden, vilket innebär att nu när jag ska ta tag i träningen känns det skit. Jag är kass o värdelös som inte har haft tillräckligt bra självdiciplin och faktiskt pallrat mig iväg till gymmet. Idag ska jag köra armar, kommer förmodligen vara skitjobbigt o jag kommer säkert aldrig vilja sätta min fot där igen.

Men jag får inte glömma varför jag gör detta, jag surfar allt som ofta in på polisens hemsida för att peppa mig själv och det hjälper! Jag taggar till ordentligt och nu ska jag betala anmälningsavgiften till högskoleprovet, sen ska jag skaffa simintyg.. det är de som känns lite halv struligt men jag vet ju att det inte kommer vara några problem att fixa det så det ärväl bara att ta tag i det så snart som möjligt.

Jag sparkar mig själv i baken och ser nu till att det blir lite gjort.

Vilket skämt..

Tänkte jag skulle uppdatera här.... men vet ni vad?
Jag tror jag skiter i de ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!