Det var egentligen meningen att denna bild...

img_2118 (MMS)

Det var egentligen meningen att denna bild skulle ha kommit upp här för två dagar sen, men att mms blogga fungerar tydligen inte alltid felfritt. Mira var inte på rätt humör för en fotosession på kajen, men någon bild lyckades jag ta.. Skulle kanske inte vilja påstå att den är topp men ändå! Jag ligger i sängen o ska sova, försöker släppa tanken på att jobba imorgon så att ångesten ska släppa. Vet inte om det kommer lyckas nå vidare med de. Känns verkligen inge vidare att må skit när jag tänker på att jag ska sängar delin imorrn, bara o bita i de sura. Kanske helt enkelt är så att jag är fel person på fel plats?!


Bloggtorkan är ett faktum.

img_2990 (MMS)

Bloggtorkan är ett faktum, som om det inte var nog med att motivationen tryter så var det länge sen jag kände mig så fullkomligt värdelös som jag gjort i helgen. Att prestationsångesten alltid ska komma smygandes o att jag så lätt knäcks när jag inte lyckas leva upp till mina egna förväntningar Denna inställning till saker är såklart tvådelad, för vem vill inte alltid göra sitt bästa? Men är inte gränsen nådd o långt bakom mig när man lägger ner så mycket energi på att inte göra misstag att det faktiska livet utanför jobbet blir lidandes? Jag längtar verkligen till nästa helg! Då får jag åka på minisemester hem till mamma i underbara dalskogen! Lilla familjen bestående av sambo o hund följer såklart också med!


härjigt värre!

Jösses.. ligger på sängen helt utslagen. Tokigt med tanke på att dagen varit väldans lugn. Träffade Anna-karin o emma o tog en långpromenad med hundarna.. vi har nala här tills imorrn, så de är fullt ös, minst sagt. Tog en joggingrunda, duschade sen dog jag! Måste rycka upp mig för att handla så vi kan äta något här hemma ikväll!

Kallelse

Idag kom den dlutgitliga kallelsen till högskoleprovet.. gött. snart är jag klar med allt förutom träningen såklart. O där kan jag ju berätta att jag har en minst sagt dålig period.. måste verkligen försöka skärpa till mig o ta tag i de på riktigt nu. Vilken dag som helst..

Puh.. hur ska jag göra?

Vet inte riktigt vart någonstans jag ska hitta orken till att jobba ikväll. Jag får fokusera på framtiden, och pengarna som jag får för det!
Det är 15-22.15 som står på schemat idag, funderar på att sova middag nu. trött som sjutton fast jag egentligen inte gjort något speciellt. Ett halvår från restaurangbranschen o jag jar blivit en riktig klenis! =) Nej, men dagen blir bra, har kassapass så de är skönt!

Vacum

Veckan har varit ett vacum.. idag fick jag iaf reda på att jag fick godkänt på Historian. Känns bra.. nu är de bara högskoleprovet kvar, sen har jag behörighet!
Nu kan jag ta tag i träningen på allvar o med motivation!

Premiär dricker en morgonkaffe på strandpr...

img_1253 (MMS)

Premiär dricker en morgonkaffe på strandpromenaden hos oss. Livet kan vara värre än så här!


Iallafall

Nåja, nu tror jag att jag ska kunna ta mig tid o uppdatera lite om helgen här. Igår hade jag som plan att bara umgås med Richard o mest bara strosa runt. Vi åkte ner på stan o hamnade på Ma Cuisine där vi drack lite vin åt grodlår, sniglar och ostar. Mycket trevligt ställe.. hade aldrig varit där men tydligen hänger Richard där ganska ofta.
Efter det tog vi en sväng förbi Avalon för en drink sen blidde de hem en sväng för att rasta mira.
Klockan 9 hade jag ett bord bokat på Hello monkey där vi åt jättegod mat o drack väldans gott vin. Sen bar det av till Henriksberg.. kanske inte ett ställa jag normalt skulle hänga på och jag o Richard höjde nog medelålderna där med ett gäng år. Mimikry var riktigt roliga o se, ren glädje på scen! Kul som fan!
Men de bästa på hela kvällen var nog ändå när jag blev galet dissad av den så kallade bartendern som på något sätt valde att serva alla utom mig. Richard som stod bakom mig fick beställa före, fast de va jag som stod först. Snacka om klass ;)

Sjukt sköj!

Lyckades få med richard på Mimikrys spelning igår.. hur roligt som helst o har en hel del o berätta från igår. Men just nu sitter jag under lite tidspress, har gjort klart historia provet o håller tummarna för att jag får godkänt. Men skulle inte förvåna mig om jag misslyckades fatalt med det sista. Nu ska vi gå iväg o handla samtidigt som jag har tvättid.. Mycket som ska hinnas med!

Är på väg in till stan en sväng med min kä...

img_3104 (MMS)

Är på väg in till stan en sväng med min kära sambo. Försöker övertala honom till att gå ned mig på mimikry's releasespelning som dom ska ha här i Göteborg ikväll... De går sådär, men jag ska nog lyckas övertala honom!


11 Mars 2011

Är lite orolig för hur dagen på jobbet ska sluta.. Ska stänga i delin själv o det är sjukt tryck på fredagar. Jag känner mig liksom inte bekväm, vet inget o kan inget.. hoppas de löser sig.
Det är det värsta med att lära sig nya saker, samtidigt som att det är det roligaste också!
Men lite ont i magen har jag allt! Nu ska jag fixa till mig lite sen bär det av mot jobbet.

Idag lättade det!

Jag tror jag vet varför jag varit så himla skitdeppig denna vecka.. idag lättade det, kanske berror på att jag skickat in den sista jävla Historia A uppgiften! Nu är de bara provet som ska göras nu i helgen.
Söndag hade jag tänkt.. varför vara ute i god tid :P Näe, men provet är bara "öppet" i 6 timmar efter jag har laddat ner det. Så jag behöver vara hemma o ha tid på mig när det ska göras.
Idag ska jag nämligen jobba, o imorrn ska jag umgås med min kära sambo.
Det var nästan första gången den här veckan som vi var sociala igår.
Han har jobbat förmiddag o jag kväll, då går vi om varandra o han sover när jag kommer hem.
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och släpa med mira ut på en morgon promenad.. hoppas innerligt att de inte är samma skitväder som de varit de senaste dagarna!

Lite lätt känslig sådär..

Ska strax fixa iordning mig, äta lite gå ut med mira och sen gå till jobbet. Jag är en sån person som undviker att titta på filmer där hundar är med. Blir så jäkla känslig! Nu såg jag slutet på Hicho en vän för livet.. snacka om att tårarna sprutade. Dom börjar rinna nu när jag tänker på den..
Tanken på att Mira inte kommer vara med oss föralltid gör sig påmind, usch.. nu låter jag förmodligen väldigt negativ, men ärligt så måste man ju inse det. Hoppas bara att hon får vara med oss i många år till innan hon flyttar till hundhimlen.

10 Mars 2011

I tisdags fick jag för första gången blommor av richard vackra röda rosor o en vit stod och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Tänk att så lite kan göra så mycket i hjärtat!

Något bättre kanske..

Dagen flöt på hyfsat igår, inte för att motivationen kom rusande men ändå. Första dagen på nya stället det var roligt och lärorikt!
Har haft funderingar på hur jag tidigare gjort för att hålla koll på allt som ska göras utan att aktivt använda en almanacka. Nu har jag iaf beställt en personlig almanacka som kommer om några veckor. Hade tänkt att faktiskt börja använda den, men det är väl ändå ganska imponerande att jag alltid lyckats hålla ordning o hyfsad koll på saker jag ska göra o när jag ska jobba.

Ber inte om ursäkt!

Sanningen är den att jag för tillfället nog inte är en person det är så roligt att läsa om här.. Just nu är jag deppig och allmänt less på livet! Ensamt och händelsefattigt.. jag tycker inget är roligt just nu. Det är till o med så att jag tappat motivationen till Polishögskolan.
Den bittra sanningen... Men är det inte här man ska skriva som man känner.. men vem orkar lyssna på någon gnällig tjej som inte kan ta tag i sina planer ordentligt? Det hjälper ändå inte..
Och så finns det massor av människor runt om mig som har det betydligt jobbigare.. så vem är jag o klaga?

Vilket fantastiskt väder vi har i Göteborg...

img_4407 (MMS)

Vilket fantastiskt väder vi har i Göteborg idag! Jag o Mira har tagit en liten paus på vår promenad. Detta väder får mig o längta till fjällen under våren. Sitta på en uteservering i backen med en kall öl i handen. De är grejer de!


"You know how you feel with my blood insid...

img_6413 (MMS)

"You know how you feel with my blood inside you? Well, being a vampire is like that... times a million." Kan inte beskriva va jag längtar tills säsong tre blir min!


Måndagsmys fast vänta nu..

det är ju faktiskt tisdag idag!
Igår jobbade jag kväll på ica, det ska bli riktigt kul nästa vecka när jag börjar i delin på riktigt! Känner att det kan behövas för min motivations skull.
I söndags införskaffadde jag migen pulsklocka som jag tänkte inviga idag, väntar bara på att frukosten ska smälta undan lite i magen, sen ska vi se hur taskigt tränad jag faktiskt är! =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!