Dance, dance, dance!

Igår fick jag den stora äran att följa med gänget från bowlingen ut på middag o sen en mindre krogrunda. Vilka fantastiska människor!
Hade en super rolig kväll med mycket skratt, galna danser och underbara vänner!
Idag mår jag inte som jag förtjänar, jag mår betydligt bättre. Men då ska man också lägga till att jag inte drack speciellt mycket går heller. Jag har också fått den största aha upplevelsen på länge.. tänk att man kan åka taxi hem på natten utan ett behöva betala halva sin månadslön!

Detta gör ju att man faktiskt skulle kunna tänka sig åka taxi betydligt oftare.
Nu är det dags för frulle, de gillar jag!

Ikea har vi besudlat idag, slutar aldrig i...

img_5249 (MMS)

Ikea har vi besudlat idag, slutar aldrig imponeras över hur mycket mer ön vad som var tänkt man kommer hem med. Matte är trött men mira är glad!


Älska svt!

Kan verkligen bli sjukt arg när jag kollar på hockey, jag fattar inte hur tv6 lyckas trycka in så mycket reklam som dom gör under en sändning!
Nu tittar vi på svt bara för att det är så skönt att slippa all reklam, eller jag tittar, richard o mira ligger o sover på golvet.
Det värsta är att jag inte vet om jag ens tycker att filmen är något att se.. nåja. Nu måste man ju se hur den slutar iaf.
Förmodligen helt amerikansk, som vanligt!

trött

Ibland blir jag så trött, på allt.
Nu vill jag egentligen bara gå o lägga mig och försvinna in i min favorit värld. Där Sookie Stackhouse har huvudrollen.
Ja, jag har sagt det förr o jag säger det igen, jag kan verkligen.. o då menar jag verkligen sjukligt besatt utav allt som har med vampyrer o göra.
Det får mig att tänka på att jag måste se till att min Angel samling blir komplett o att jag måste införskaffa första säsongen av True blood.

När matte..

kollar på hockey....



Inredning?

Jag har försökt att intressera mig i hur det ska se ut här hemma, men nu är det så svårt. Bordet som vi skulle ha som köksbord går inte att sätta upp på just den väggen, så nu måste vi tänka om helt. Hur motiverande är det på en skala?
Gardiner är också helt omöjligt att ta ett beslut om, färg hur många lager osv. Näe! Nu skiter jag i det o ägnar dagen åt lite "familje" mys. Jag måste få kalla Richard o Mira för min familj... eller funkar det inte så?

redigerar

jag älskar att kolla på hockey, fast inte när laget är kasst

Ojojoj..

Alltså jag tycker verkligen om hockey! Så är det!

Storslaget

Jag hade storslagna planer inför idag, eller iaf när jag klev upp. Hade funderingar på om jag o mira kanske skulle ta oss in till stan för att sen promenera i slottsskogen. Men vädret tilltalar inte, jag har mensverk o är faktiskt lite trött. Jaja, jag vet samma gamla vanliga krämpor.. Men det sköna är att jag faktiskt inte behöver göra allt jag planerat. Jag kan o får faktiskt skita i det o istället ha en dag hemma.

Tanken har slagit mig att jag eventuellt ska ta mig ner till solariet här i krokarna. Lite färg kan ju vara skönt o ha nu när sommaren kommer.

piffad o klar för att hänga hos frissan id...

img_6807 (MMS)

piffad o klar för att hänga hos frissan idag.


Kocken o jag

Jag har varit himla pysslig idag. Fixat fästingshalsband åt mira, köpt månadskort på västtrafik, shoppat inrednig på nätet, lagat mat... Jepp du läste rätt! Inte för att jag vet hur jag tänkte när jag har en kock hemma, men man måste kanske hålla sina matlagningskunskaper i trimm. Inte för att jag lagar ngn gourmet men ändå!

nu är det afterhockey med ett smaskigt champagnete.. Bästa tiden på hela dagen!!

Fixa o dona

pärlan ligger på blocket nu. Känns vemodigt, men när jag fick höra hur mycket richards bilförsäkring höjts med känner jag att det är dags att säga adjö till henne.

Nu ska vi försöka få till ett vettigt kaffekok här hemma, har en sån liten erspressonbryggare som man ställer på spisen, men dom 2 första gångerna blev det för blaskigt o den tredje lyckades jag bränna kaffet istället. Så nu får richard försöka.

Lugnet före stormen..

Mira ligger här på golvet helt ovetandes om vad som väntar.

Nedräkningen till hundbadet har börjat!

Hemma!

Nu har jag äntligen slagit mig till ro för att blogga lite. I fredags lämnade jag björbo o mamma för att åka ner hit till göteborg.

Från lördag till söndag var vi på Vann spa med rikchards familj eftersom bror robin fyllt 25. Vi va på vann i höstas bara jag o richard o jag är helt förälskad i det stället, poolerna maten o allt var toppen. Iaf när jag o R var där, nu var det inte lika bra gällande matbiten. Synd men jag ska absolut åka dit igen!


Igår gjorde vi det sista rycket här hemma, kartongerna är ute och lägenheten är hyffsat städad, det är jäkligt otacksamt när mira nu har kommit in i fällningsperioden, så det skulle egentligen behövas dammsugas här idag igen.

Idag står lite mer saker på schemat. Ska lägga ut min bil på blocket, duscha mira, fixa fästingshalsband o sen kommer det säkert mer på listan under dagen.
Gud vad ja känner mig vuxen ;)

han är galen crazy!

img_5249 (MMS)

han är galen crazy!


sitter hemma hos mamma nu o funderar stark...

sitter hemma hos mamma nu o funderar starkt på att fixa det sista med packningen så jag kan pysa snabbt imorgon. Känner mig inte så motiverad, men då är ju allt nästan färdigpackat också. Jag har varit himla duktig idag, både tvättat o tädat pärlan. Tanken är ju att jag ska sälja den nu när jag kommer ner till götet. Kommer bli sjukt svårt att vänja sig vid att inte alltid ha sin bil till hands. Men kollektivtrafiken ä ju himla bred, o cykel ska jag skaffa så det blir kanske inga problem. Sen har vi ju kvar Volvon också.. Jaja, nu ska jag se över packningen sen hoppa in i duschen.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!