Har precis krupit ner i sängen, o som jag ...

img_7877 (MMS)

Har precis krupit ner i sängen, o som jag längtat! Min första tanke imorse var verkligen att jag såg fram emot att få gå o lägga mig! Nu ligger jag här, klockan står på 6:00 o jag är sjukligt taggad!


Varierande humör

Skulle nog inte vilja påstå att jag är en lätt person att ha o göra med för tillfället. Jag slits mellan lycka, förtvivlan o rädsla varje dag.. kan inte det 22:a juni vara över så jag kan bli lite lugnare?
Jag roar använder mig av True Blood säsong 3 för att slappna av, tvspel L.A Noire har gjort mig besatt o imorrn tillbringar jag hela dagen på jobbet. Lika bra de kanske!

Är på väg till gymmet nu, idag är det inge...

img_8634 (MMS)

Är på väg till gymmet nu, idag är det ingen bra dag.. Men det är bara o bita i de sura o bara göra! Lite duktig är jag allt. .


ah... ohh... eeeh?

Hmm, haha jag vet inte vart jag ska börja riktigt.. tänker inte tjata om varför jag inte uppdaterat, men som ni kanske förstår så händer det så sjukt mycket i mitt lilla liv just nu. Jobbet o polisen..
Jag som inte trodde jag skulle ta mig vidare till fystesterna blev måttligt stressad förra veckan då jag fick reda på att jag ska dit o göra som den 22 juni. Blåslampa i röven är ett faktum.
Jag har fått chansen att bli kassaledare påjobbet, vilket innebär heltid och mer ansvar. Livet blev så bekvämt och bra tills jag fick reda på detta med polisen. Nu står jag med mitt mål i handen och min största känsla är skräck!
Jag har lite att bearbeta och jag måste ta mig an träningen till 100 %
Men denna kväll spenderar jag farmför tvn och ishockey finalen!
En sak är säker, hockey gör mig lycklig =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!