Ledig dag med stora ambitioner!

Tog en rejäl sovmorgon idag, fixat med folksam eftersom jag upptäckte att richards cykel blivit stulen i vårat cykelrum och nu ska jag spela lite tvspel.
Igår satte jag igång med träningen igen, så ofta som jag varit sjuk det senaste året har jag aldrig varit.
Måste ha o göra med bakteriefloran på jobbet, blir himla svårt att få in ett bra flyt i träningen när man måste ha två veckors uppehåll flera gånger i halvåret.
Nu är de nya tag som gäller, ska köpa mig ett par nya löparskor nästa vecka o sätta igång ordentligt med löpträningen inför varvet... lagomt go ångestpåse att släpa på.

Ikväll blir de ett box pass, får se om jag kommer kunna röra på mig imorrn.

Morgonmys

Sitter med en kopp kaffe o tittar på mina vakraste ägodelar.. kan inte låta bli att klappa på dem när jag ser dem... Lite perverst när jag tänker efter.


Fynd eller synd?

Vilket fall som helst kunde jag inte låta bli att klicka hem dessa underverk!



Mitt nyårslöfte kanske helt enkelt ska bli att bli lite mer medveten och brydd gällande vad jag har på mig.. hmm... jag som tycker det är så tråkigt med kläder. Någon som har lust att praktisera lite som stylist hos mig?


Bla bla bla..

Inte finns de mycke o skriva om nu inte.. Över nyår drog jag på mig den fantastiska förkylningen som jag nu släpar runt på. Jag som var motiverad o taggad till träning.. knepigt att det alltid blir så. Nu sitter jag o väntar på att småkronorna ska börja snart. Richard sitter o spelar tvspel, som vanligt är stämningen sådär. Han blir alltid så himla arg på spelet.. ibland har jag lust o fråga om han inte tror att det är ett handhavande fel som gör spelet så dåligt. Nåja, ska väl slösurfa lite till o sen se om jag orkar hålla mig vaken.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!