Välkommen tillbaka

Har under flera veckors tid funderat på vad jag ska skriva här när jag väl kommer mig för. Nu sitter jag här o har hör o häpna inte mycket alls o berätta..
Eller jo det kanske jag har, men det är inget jag egentligen vill skriva här.
Jag kan iaf berätta att jag slutat studera o börjat jobba igen. Känns som ett personligt nederlag men jag kände ganska snabbt att utbildningen inte gav det jag väntade mig, vilket i sin tur gjorde att investeringen i tid o pengar blev alldeles för stor.
Jag är alltså tillbaka på ica, jag jobbar mycket med att hitta motivationen till att gå till jobbet och det svänger ofta. Jag känner väl egentligen att jag vill lära mig mer, men att jag fastnat. Det var det som var den stora orsaken till varför jag valde att börja studera.
Jag har satt upp egna personliga mål för jobbet vilket gör att det känns lite bättre. Plus att jag tror att det är många som är glada över att jag är tillbaka.

Polisen har jag inte släppt helt, men efter flera års sökande o inte fått gå vidare till fysen har jag bestämt mig för att inte söka denna sökomgång. Det känns bra, det har också lite o göra med att jag inte tränat så mycket som jag skulle vilja. Schemat som jag jobbar efter nu är riktigt tufft och jag är stressad varje vecka för att jag snart ska jobba 6 dagar i rad igen.
Kanske får jobba lite på att släppa det också.

För övrigt är jag ständigt trött och har svårt att finna suget på att aktivera mig på fritiden. Till o med ridningen har mer blivit en belastning än ett nöje. Det är synd, för jag tycker det är otroligt roligt att pyssla med hästarna.

Nya tag till sommaren kanske?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!