Utflykt

Jag och lilleman följde med pappa till hunnebostrand idag.
Börjar i kaos med en massa skrik, men lite käk o en baj så leker livet igen.
Det är stökigt att åka iväg samtidigt som det verkligen behövs eftersom jag känner mig rätt isolerad emellanåt.

Om två veckor slutar R i hunnebo och börjar jobba i stan istället. Känns bra, även om det innebär att han kommer jobba mycket kvällar. Han kommer iaf vara hemma mer på nätterna, rättare sagt.. Alla nätter :)



En dag i taget

Lite mer än tre månader har gått sedan en liten kille med stark vilja kom in i mitt liv. I början kändes det som om att han aldrig skulle växa och bli stor, med stor menar jag lite större.
Det har tagit tid, men han växer på dig och utvecklas sakta men säkert. Snart passeras 5kg gränsen.
Jag är så oerhört tacksam för hur bra allting har gått för oss. Hur stark han varit och hur fantastisk neonatalvården i Sverige är.
Jag har tidigare nämnt att jag inte haft samma rätt att känna den sorg som många prematurmammor känner i början. Våran tid på sjukhus var aldrig av kritisk sort utan bara för att han skulle få växa på sig. Jag har släppt den känslan nu, lika så har jag slutat känna skuld gentemot lilleman för att han fick en sån tuff start i livet.
Jag har nu gått med i "prematurförbundet Västra Götaland" och jag fick också hem prematurbandet som jag med stolthet kommer bära. 





Söndag

Tänkte jag skulle skriva ett "riktigt" inlägg men känner inte alls för det. Visar istället vad jag gjort klart idag:

Är ganska nöjd med tanke på att det är fjärde grejen jag virkat.

Nu ligger jag i sängen med en snarkande bebis bredvid mig och tittar på Seahawks-cowboys. Det är det bästa med söndagar!


Imorgon kanske jag kör efit om jag nu kommer ihåg det! :)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!